Ce trebuie să conțină geanta pentru sala de sport Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 518 Vizualizări

Ce trebuie să conțină geanta pentru sala de sport

group of gym people in an aerobics class

În trecut, genţile pentru sala de sport conţineau două lucruri – o pereche de adidaşi şi o sticlă de apă. Dacă te antrenezi în altă parte decât acasă, îţi mai poţi pune câteva lucruri în geantă. Aceste lucruri nu numai că te vor ajuta astfel încât antrenamentul să fie mai confortabil, ci te vor face şi mai sănătos. Astfel, revista „Ce se întâmplă doctore?” scrie ce nu trebuie să lipsească din geantă. Evident, unele dintre cele amintite sunt opționale:
1. Tricou şi şoşete care nu reţin umezeala, menţin răcoarea şi te fac să te simţi confortabil (şi, bineînţeles, pantaloni scurţi sau de trening)
2. Încălţăminte potrivită pentru sport, la alegere
3. Papuci pentru duş, pentru a diminua şansele de a fi expusă ciupercilor
4. Mănuşi pentru ridicarea greutăţilor (pentru a evita micile tăieturi şi bătături cauzate de ridicat şi, de asemenea, pentru a reduce riscul de a transmite germeni când dai mâna cu cineva sau de a lua microbi de pe echipament)
5. Un prosop (chiar dacă sala de sport îţi pune unul la dispoziţie, adu-ţi-l pe al tău de acasă, pentru că de obicei sălile nu folosesc destul deterfent la o temperatură ridicată astfel încât să distrugă SAMR – stafilococul auriu, meticilino-rezistent)
6. Aparat de monitorizare a ritmului cardiac (menţine-ţi ritmul cardiac la 80% din rata maximă, adică 220 minus vârsta ta, în majoritatea timpului în care te afli la un aparat cardio şi apoi, în ultimul minut la fiecare zece minute, încearcă să ajungi la ritmul cardiac maxim, cu aprobarea medicului)
7. Căşti şi audioplayer (dar menţine volumul sub 85 de decibeli; aproximativ, nivelul 6-7 la majoritatea playerelor portabile)
8. Bandaje elastice pentru a-ţi strânge glezna, dacă ţi-o scrânteşti
9. Recipiente pentru gheaţă (pungi de plastic) pentru eventualele accidente.
10. O sticluţă de gel antibacterian care să încapă în buzunar, dacă sala unde te antrenezi nu oferă aşa ceva (foloseşte-l după antrenament pentru că ai pus mâna pe tot felul de obiecte transpirate)
11. Pulverizator cu alcool pentru curăţarea aparatelor murdare de transpiraţie (dacă persoana dinaintea ta nu le-a şters)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE