Home / Politic / UDMR țintește 13 posturi de consilieri în Consiliul Județean

UDMR țintește 13 posturi de consilieri în Consiliul Județean

Distribuie

2 udmr cj mures

Organizația județeană UDMR Mureș în frunte cu președintele Brassai Zsombor a depus în cursul dimineții la Biroul Electoral Județean lista candidaților UDMR pentru Consiliul Județean, pentru alegerile din 5 iunie, 2016. ”Am depus o listă completă cu 44 de candidați, împreună cu 27.000 de semnături din partea susținătorilor. Cu această ocazie doresc să mulțumesc colegilor noștri care ne-au ajutat să strângem aceste semnături”, a precizat Brassai Zsombor.

13 consilieri, targetul UDMR pentru Consiliul Județean

Printre cei prezenți la depunerea listei candidaților UDMR pentru Consiliul Județean s-a numărat și actualul primar al orașului Sovata Péter Ferenc, candidatul UDMR Mureș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș. ”Am depus lista candidaților noștri pentru Consiliul Județean Mureș în care, lângă președintele Brassai Zsombor sunt pe locul 2, ceea ce înseamnă că sunt cel care aș prelua mandatul de președinte al Consiliului Județean în cazul în care reușim să negociem această funcție. După 16 ani de experiență în primăria orașului Sovata consider că sunt pregătit pentru această funcție de președinte al Consiliului Județean. Consider că acel proiect pe care am reușit să-l realizăm la Sovata poate fi o propunere și pentru județul Mureș. Consider că județul Mureș are nevoie de schimbări, e nevoie de multă energie și de multă muncă ca județul Mureș să preia locul în regiunea centru pe care îl merită. Fiecare zonă din județ este reprezentată la nivel de candidați UDMR pentru Consiliul Județean. Consider că este benefic acest lucru deoarece este foarte important ca la alegeri fiecare zonă să aibă persoana care o agrează în acest moment, și astfel fiecare zonă a județului va fi reprezentată. Dorim ca în urma acestor alegeri să menținem cele 13 locuri de consilieri care le avem în momentul de față”, a spus Péter Ferenc.

Fülöp Laszlo, candidatul UDMR la primăria Sovata

Péter Ferenc a precizat că nu va candida și pentru un nou mandat de primar la Sovata, candidat pentru această funcție fiind Fülöp Laszlo. ”Nu voi candida pentru un nou mandat de primar la Sovata, doar pentru Consiliul Județean, unde sperăm să avem succes. Rugăm cetățenii județului, dacă doresc să aibă la conducerea județului un om care a avut o activitate de 16 ani la Sovata, atunci să ne voteze. Pentru primăria Sovata din partea UDMR va candida Fülöp Laszlo, un inginer tânăr de 36 de ani, exact vârsta care am avut-o și eu când am preluat conducerea primăriei Sovata în anul 2000. Este un tip tânăr, energic, care poate să ducă mai departe tot ce am început în orașul Sovata”, a menționat Peter Ferenc.

Lista candidaților UDMR pentru Consiliul Județean Mureș :

  1. Brassai Zsombor
  2. Péter Ferenc
  3. Pokorny Vasile-Ștefan
  4. Kolcsar Anquetil-Károly
  5. Szabo Arpad
  6. Csèp Éva-Andreea
  7. Aszalos Gavril
  8. Kupás János
  9. Tatár Bèla
  10. Kovács Mihály-Levente
  11. Bartha Mihaly
  12. Fülöp József
  13. Szabó Albert
  14. Szigyártó Zsombor-István
  15. Biró József-Attila
  16. Kedei Pál-Elöd
  17. Bán Moise
  18. Novák Csaba-Zoltán
  19. Gáll Ernö
  20. Adorjani Beata
  21. Magyarosi Erszèbet
  22. Kocsis Csaba
  23. Böjthe Zoltán
  24. Hamar Alpár-Beniámin
  25. Dászkel László
  26. Domokos József-Attila
  27. Fodor Alexandru-Iosif
  28. Incze Csaba-Ștefan-levente
  29. Osváth Csaba
  30. Berekmèri Edmond-Krisztián
  31. Mórè Tibor
  32. Simon István
  33. Gerendi Szilard-Robert
  34. Bányai István
  35. Bodó Elöd-Barna
  36. Kovács Attila
  37. Veres Gáspár Ervin
  38. Takacs Szabolcs Istvan
  39. Menyhárt Balint
  40. Benedekfi Csaba
  41. Balogh Istvan
  42. Varga József
  43. Mago Attila-Marton
  44. Mózes Sándor
 

De asemenea, verificati

UDMR Mureș, 6 candidați noi pentru primăriile din județ

Distribuie După alegerile locale din 2020, UDMR a avut 412 consilieri locali, 39 de de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.