Show memorabil la Miss & Mister Târgu-Mureş 2016 Beauty
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1781 Vizualizări

Show memorabil la Miss & Mister Târgu-Mureş 2016

B miss

Melania Fekete şi Victor Lozinski au câştigat titlul de Miss Târgu-Mureş 2016, respectiv Mister Târgu-Mureş 2016, la capătul unui spectacol-concurs organizat de Primăria municipiului Târgu-Mureş, cu ocazia debutului ediţiei din acest an a Zilelor Târgumureşene. Show-ul a avut loc luni, 9 mai, în eleganta incintă a Gallery Wedding Garden din Târgu-Mureş şi a fost prezentat şi regizat de actorul şi regizorul Liviu Pancu.

C miss

Încrederea în sine, esenţială

Noua Miss Târgu-Mureş are vârsta de 17 ani, este elevă la Liceul Tehnologic „Electromureş” şi este de părere că încrederea în sine a fost principalul atu care a propulsat-o în învingătoare. „Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuroasă că reprezint oraşul şi a fost super, nici nu pot să exprim în cuvinte. Cred că atuurile mele au fost încrederea în sine, m-am simţit foarte bine, am simţit că scena e a mea. Acest titlu mă face să mă simt foarte fericită şi să am mai multă încredere decât am avut până acum în mine”, a afirmat Melania Fekete.

Experienţă unică

Mister Târgu-Mureş 2016 are vârsta de 20 de ani, este fotbalist şi a mărturisit că experienţa de pe podiumul spectacolului a fost extrem de intensă şi, desigur, unică. „A fost foarte greu deoarece a fost prima competiţie de acest gen pentru mine. Una peste alta, a fost totul în regulă şi cred că le-a plăcut tuturor ce au văzut. Sincer să fiu, am venit ca să îmi fac noi prieteni, ca să mă distrez şi nu m-am gândit la premiu. A fost o experienţă unică şi sper să mai am parte de asemenea bucurii”, a declarat Victor Lozinski.

Toţi concurenţii, frumoşi

La Miss, podiumul competiţiei a fost întregit astfel: Diana Matei – Locul 2, Denisa Alexandra Sandor – Locul 3 şi Ildiko Gaspar Noemi – Premiu de popularitate.

Au mai concurat: Gabriela Patricia Jidveian, Carla Tudose, Maria Gioadă, Ana Maria Puiu, Bianca Macarie şi Olimpia Cotfas.

De asemenea, podiumul concursului de Mister a fost completat după cum urmează: Koncz Kalman – Locul 2, Sergiu Păcurar – Locul 3 şi Horaţiu Ranca – Premiu de popularitate.

Au mai participat: Kacso Robert, Szilard Simon, Harold Mera Cristian, Erdos Sandor, Sebastian Trif şi Aurel Lucian Siderias.

Regretul de a nu putea fi premiaţi toţi participanţii, care s-au ridicat cu brio la exigenţele unui concurs de frumuseţe, a fost exprimat de prezentatorul Liviu Pancu, care a afirmat că în opinia organizatorilor „toţi finaliştii sunt frumoşi.”

A miss

13 cu noroc pe unii… cu ghinion pentru alţii

Misiunea alegerii celei mai frumoase fete, respectiv a celui mai frumos băiat din Târgu-Mureş a revenit unui juriu alcătuit din 13 persoane: Nicu Mihoc – actor şi totodată preşedintele juriului, Amza Mărgărit – manager general SportLife Grup, Ioan Fărcaş – consilier local, Alexandra Musgociu – Miss Târgu-Mureş 2015, Kakassy Mihály – reprezentant Radio Gaga, Lucian Săcălean – director Ştii TV, Ioana Mârza – reporter Antena 1 Târgu-Mureş, Alina Togănel – director manager marketing Televiziunea Târgu-Mureş, Maria Benedek – reprezentantă Farmacia B&B, Iulian Motoc – manager general Reflexo Vital, Ani Teglaş – manager Rotecom, Goran Gajovic – baschetbalist BC Mureş şi… subsemnatul.

Una din surprizele serii, alături de tombolă, a fost momentul regizat de amfitrionul Liviu Pancu, care i-a invitat pe toţi cei 13 juraţi la o defilare inedită pe podium.

Recitaluri Alexy şi Mihail

De mai menţionat că cei peste 700 de spectatori au fost „încălziţi” de recitalurile susţinute de Alexy, respectiv Mihail, iar înainte de anunţarea câştigătorilor, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a fost invitat să urce pe scenă, de unde a transmis felicitări tuturor concurenţilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE