Reghinean bănuit de furturi, în plasa Poliţiei Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

Reghinean bănuit de furturi, în plasa Poliţiei

????????????????????????????????????

Un câine din rasa Pit Bull şi două CD-Playere au fost ridicate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în urma unei percheziţii domiciliare desfăşurate joi, 12 mai, în municipiul Reghin.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reghin au desfăşurat o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane, unde erau indicii că s-ar afla bunuri provenite din furturi. „Persoana la domiciliul căreia s-a efectuat percheziţia a declarat poliţiştilor că bunurile identificate ar fi fost achiziţionate de la un tânăr, de 17 ani, din Reghin. Din cercetările efectuate a reieşit că trei tineri, de 14, 17 şi 26 de ani, din Reghin ar fi pătruns în noaptea de 8 spre 9 mai 2016 în două autoutilitare parcate pe strada Dumbravei, din localitate, şi ar fi sustras două CD-Playere şi un rucsac, în care se aflau produse alimentare”, se arată în comunicat.

Totodată, poliţiştii au stabilit că cele trei persoane ar mai fi sustras un câine periculos, din rasa Pit Bull, în vârstă de un an şi jumătate, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2016, din curtea unei locuinţe situate în Reghin. „Prejudiciul cauzat, în valoare de 24.000 de lei, a fost recuperat şi restituit integral persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate cu cele trei persoane în calitate de suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat”, se menţionează în document.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE