Home / Administratie / Misiune îndeplinită cu succes!

Misiune îndeplinită cu succes!

Distribuie

111Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării manifestărilor ocazionate de sărbătorirea Rusaliilor catolice la Catedrala Șumuleu-Ciuc şi pe dealul Șumuleul Mic, în perioada 12 mai – 15 mai 2016.

Toate evenimentele, prilejuite de această sărbătoare religioasă, s-au desfășurat conform calendarului, într-un context de siguranță, fără a fi înregistrate incidente grave.

Totodată, Jandarmeria, reprezentă, la această misiune de amploare de Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș și Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita, mulțumește tuturor pelerinilor pentru modul exemplar în care au știut sa respecte aceasta sărbătoare creștinească unde, de atâția ani, se știe că participă un număr foarte mare de pelerini, atât din România cât și din alte țări. Gruparea de Jandarmi Mobila “Regele Ferdinand” Târgu-Mureș, în aceiași măsură, mulțumește colegilor polițiști din Inspectoratul de Politie Județean Harghita, pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Harghita și tuturor celorlalte forte cu care au cooperat, pentru implicare în îndeplinirea cu profesionalism a misiunii”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării

 

De asemenea, verificati

Tragere la sorți la Tribunalul Mureș, pentru birourile electorale de circumscripție

Distribuie Sediul provizoriu al Tribunalului Mureș situat în municipiul Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.