Trenuleţul de la Platoul Corneşti aşteaptă să fie botezat Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1957 Vizualizări

Trenuleţul de la Platoul Corneşti aşteaptă să fie botezat

Primăria municipiului Târgu-Mureş a pregătit o supriză pe… şine copiilor, dar şi adulţilor dornici de plimbare pe Platoul Corneşti. Bătrânul trenuleţ Thomas este înlocuit de un altul nou, de culoare roşie, care va circula pe un traseu cu 600 de metri mai lung decât cel de până acum. „Trenuleţul pleacă din gară, intră prin Grădina Zoologică, după care continuă după obiectele de la fitness. Acolo e cap de linie,  până acolo a fost aprobat. De acolo, intră încă o porţiune, noi avem traversele şi şinele păstrate, de acolo continuăm tot înainte”, explică primarul Dorin Florea.

Pentru că este al copiilor, primarul Dorin Florea a decis ca trenuleţul să fie botezat de cei mici. „Se lansează concursul la şcoli, părinţi, la grădiniţe. Vor fi urne puse pe platou şi pot veni cu bileţele de acasă, să le lase acolo. Pe bileţele să scrie ce denumire vor să dea trenuleţului. Vom ţine cont de dorinţele copiilor”, a declarat Dorin Florea.

Propunerile pentru numele trenuleţului pot fi depuse la urna special amenajată în faţa restaurantului Căsuţa din Pădure sau pot fi trimise pe adresa de email primaria@tirgumures.ro, până pe data de 27 mai, ora 20,00.

Trenuleţul pentru copii, proaspăt botezat va fluiera semnalul de pornire, pentru prima oară, pe data de 29 mai, ora 11.00.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE