Eveniment special dedicat sănătății pielii Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1580 Vizualizări

Eveniment special dedicat sănătății pielii

Pell Amar Cosmetics România, în parteneriat cu Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș, organizează duminică, 29 mai, în intervalul orar 13.00-15.00, în Aula Universității „Petru Maior”, un eveniment special dedicat sănătății pielii consumatorului din România, invitatul special fiind dr. Richard Constantinescu, profesor universitar în cadrul UMF Iași, autor și Chief Creative Officer al Pell Amar Cosmetics.
Evenimentul va aduce în prim plan informații despre una dintre cele mai cunoscute și competitive mărci de produse dermato-cosmetice din România, sănătatea pielii consumatorului din România, calitatea produselor Pell Amar și necesitatea aducerii către tineri a renumelui produselor din țara noastră.
Dr. Ștefan Ionescu Călinești, personalitatea eminentă ce se află în spatele acestui concept, unicul medic de pe plan mondial care a reușit să obțină un extras valoros din nămol terapeutic, este românul care nu a lăsat să dispară aceste produse deosebite, astfel încât ele să poată fi regăsite chiar și în aceste vremuri când piața produselor este din ce în ce mai complexă. Tranziția conceptului nu a fost ușoară, la un moment dat a dispărut, însă visul de o viață al unui om dedicat și integru, nu s-a irosit și din fericire începe să prindă din nou contur. „Extractul natural de nămol sapropelic este un complex mineral-organic și enzimatic cu proprietăți biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative și vasodilatatoare demonstrate atât experimental cât și în cercetări clinice. Prin cei 13 aminoacizi pe care îi conține, contribuie la reconstituirea învelișului acid al epidermului având rol hidratant și protector. Prin sărurile minerale, straturile epidermului devin permeabile la peptide și aminoacizi cu rol cheie în metabolismul dermic: alanina, prolina și glicina stimulează sinteza colagenului și inhibă enzimele ce distrug colagenul și elastina având efect de încetinire a proceselor de îmbătrânire a pielii”, a explicat dr. Ștefan Ionescu Călinești.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE