Home / Slider / Fetele de la ASA au spart gheața. Au câștigat Cupa României!

Fetele de la ASA au spart gheața. Au câștigat Cupa României!

Distribuie

După ce a cedat lupta pentru titlu, Olimpia Cluj a devenit pentru a șasea oară consecutiv campioană și a câștigat de cinci ori Cupa României, echipa feminină de fotbal ASA Târgu-Mureș a câștigat pentru a doua oară Cupa, după ce a învins în finala disputată marți seara echipa clujeană pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara cu 2-1. Pentru mureșence acest succes a fost unul mai puțin scontat, ținând seama de faptul că după eventul din 2010 nu au mai obținut nicio victorie cu clujencele, deși s-au întâlnit de nenumărate ori, în campionat, play off sau finala Cupei. Aceasta din urmă a fost realmente o regulă, deoarece tragerea la sorți s-a făcut de fiecare dată cu favorite și cele două formații nu au avut practic adversare până în ultimul act.

 

Cupa României a revenit la Târgu-Mureș

ASA și Olimpia mai au de disputat restanța amânată din penultima etapă a campionatului, dar un joc fără miză, titlul fiind deja acordat Olimpiei. Meciul din finala de pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara era ultima șansă a mureșencelor de a mai adăuga un trofeu în vitrina clubului, după „dubla” campionat-Cupă din vara anului 2010. De la acea reușită clujencele au cucerit de fiecare dată ambele trofee, de fiecare dată cu echipa lui Seches Carol pe locul secund.

Depășind un adevărat „complex Olimpia”, mureșenecele au câștigat după câțiva ani un meci care le-a adus și un trofeu. Toate golurile au fost înscrise în prima jumătate a primei reprize, cele ale roș-albastrelor fiind reușite de Mădălina Boroș, în minutul 2, care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul advers după șutul lui Bradic și Göder Brigitta, în minutul 18, cu o execuție superbă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral stânga. Pentru clujence egalase Lunca în minutul 15.
ASA a evoluat în următoarea formulă: Andreea Părăluță- Alicia Roca, Göder Brigitta, Jáhn Klaudia, Ana Maria Gorea, Sárosi Csilla (60 Lucia Meleacă), Alina Boroș, Barabási Kinga, Bianca Sandu (90 Crina Tămaș), Mădălina Boroș, Biljana Bradic (84 Dénes Dorottya).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.