Obiceiuri de inteligență emoțională pentru creșterea în carieră Business
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 363 Vizualizări

Obiceiuri de inteligență emoțională pentru creșterea în carieră

Zoltan Veres, speaker, trainer și coach, specializat în dezvoltarea Inteligenței Emoționale în compania Refleqt, va fi prezent joi, 2 mai, la Târgu-Mureș, unde va prezenta 12 obiceiuri de inteligență emoțională pentru angajații și antreprenorii care doresc să crească în carieră și business.
Zoltan Veres susține training-uri, seminarii, workshop-uri și ședințe de coaching care se bazează pe dezvoltarea inteligenței emoționale. Acesta este certificat și acreditat internațional de „Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale. Six Seconds este cea mai mare organizație din lume axată exclusiv pe dezvoltarea inteligenței emoționale. Tot in cadrul Refleqt, ajută companiile să crească performanța și productivitatea prin creșterea Inteligenței Emoționale a angajaților.
Cum să fim performanți și fericiți în același timp
Potrivit organizatorilor, evenimentul este dedicat angajaților și antreprenorilor care doresc să crească performanța în carieră și să aibă mai multe rezultate cu mai puține resurse, dar și celor care doresc să-și ducă afacerea la următorul nivel. În urma participării la acest workshop, vor învăța care sunt cele 12 obiceiuri cruciale pentru creșterea în carieră și business, vor afla cum să aibă o viață echilibrată și cum să devină performanți pe plan profesional și fericiți în același timp. Totodată, organizatorii transmit că participanții vor primi uneltele care îi vor ajuta să facă schimbările pe care și le doresc.
„Oamenii cu o inteligență emoțională dezvoltată reușesc să ia decizii conștient și rămân concentrați pe drumul spre rezultatele pe care și le doresc, indiferent de stările de moment. Ei reușesc să facă ceea ce știu că trebuie să facă, chiar și atunci când nu le vine să facă acel lucru. Într-o lume în care lucrurile se schimbă mai mult și mai repede ca niciodată, presiunea, frustrarea, anxietatea sau stresul sunt stări emoționale pe care oamenii le resimt tot mai puternic. Dezvoltarea inteligeței emoționale te va ajuta să devii conștient de stările emoționale pe care le experimentezi și să le modelezi spre binele tău. E drept, este un proces care presupune exercițiu și disciplină, dar când îți vei dezvolta această abilitate, vei avea o super putere care te va duce unde îți dorești. Chiar dacă încă este un concept destul de nou, tot mai mulți oameni din jurul lumii lucrează acum să își dezvolte inteligența emoțională, iar oamenii de știință îi studiază pe cei care au această abilitate”, au precizat organizatorii evenimentului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE