„Să continuăm în forță proiectele bune!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2551 Vizualizări

„Să continuăm în forță proiectele bune!”

111Sunt Marius Tiberiu Baciu, am vârsta de 54 de ani, sunt căsătorit, am un copil, iar din punct de vedere profesional sunt absolvent al Institutului de Petrol şi Gaze din Ploieşti, cu calificarea de inginer foraj-extracţie. Între 1987-1993 am fost inginer, şef de staţie de comprimare la Extracţie Gaze Naturale Târgu-Mureş, în perioada 1993-1999 mi-am desfăşurat activitatea ca şef sector – inginer şef la Distrigaz Nord Bistriţa, între 1999-2000 am fost director de exploatare la Distrigaz Nord Târgu-Mureş, în perioada 2000-2005 am activat ca şef sector la Distrigaz Nord Sărmaşu. A urmat o perioadă de trei ani în care am fost şef centru operaţional la E.ON Gaz România Luduş, iar din 2008 până în prezent sunt angajatul Romgaz Târgu-Mureş, unde sunt director tehnic.

Consider că punctul meu forte este spiritul de echipă, motiv pentru care am decis să intru în politică. Am ales să fac parte din echipa Partidului Naţional Liberal, a cărui doctrină consider că mi se potriveşte ca o mănuşă. Sunt preşedinte al PNL Sărmaşu din 1997 până în prezent, între 2000 şi 2014 am fost consilier local la Sărmaşu şi membru al Biroului Politic Judeţean al PNL Mureş, iar din 2014 deţin funcţia de consilier judeţean.

În decursul activităţii mele am lucrat şi am intrat în contact cu foarte mulţi oameni, dezvoltându-mi abilitatea de a asculta nevoile lor. Am fost şi rămân adeptul dialogului şi sunt conştient că atunci când reprezinţi o comunitate de oameni, din care faci parte şi tu, responsabilitatea şi încrederea pe care aceştia ţi-o transferă este enormă. Ştii că trebuie să faci tot ce stă în puterea ta pentru ca judeţul tău, comunitatea din care faci parte, să o ducă mai bine, pentru că implicit, şi tu o vei duce mai bine, iar comunitatea se va dezvolta.

Acesta este crezul cu care candidez pentru un nou mandat de consilier judeţean, pentru a face tot ce îmi stă în putinţă pentru a duce judeţul Mureş pe drumul cel bun. Sunt multe proiecte bune demarate, ele trebuie continuate cu forță. De asemenea, sunt multe proiecte bune care trebuie începute și mă angajez să pun umărul la acesta. Avem nevoie doar de susținerea dumneavoastră!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE