Trendurile care vor domina sezonul de primăvară/vară 2016 Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 336 Vizualizări

Trendurile care vor domina sezonul de primăvară/vară 2016

Cosmopolitan prezintă piesele și ținutele cheie care-ți vor defini garderoba în sezonul de primăvară/vară 2016. Sunt eclectice, cu o doză puternică de inspirație din moda anilor 90, dar suficient de bine împlântate în trendurile prezentului astfel încât să nu fie prea dificil de abordat sau adaptat. Regăsindu-se pe aproape toate podiumurile de modă din marile orașe – Londra, Paris, New York și Milano – influențele pop ale modei nouăzeciste abundă în acest sezon. Designeri ca Burberry, Celine, Calvin Klein, Hugo Boss și Chloe au prezentat variațiuni ale modei anilor nouăzeci – fie că a fost vorba de simplitatea proaspătă a tăieturilor urbane, cu tendințe sporty, sau de materialele cu volum extrem sau cu alură tech.
Cu rădăcini tot în perioada anilor nouăzeci, grunge-ul pe care ni-l propun designerii pentru sezonul de primăvară/vară 2016 este complet original. Implică look-ul „neglijent” – haine rupte, șifonate, cu aspect vintage, care par handmade sau pur și simplu par… trecute prin multe. Ca o definiție, noul grunge înseamnă piese care par nepotrivite, dar care în mod paradoxal dau foarte bine una lângă alta.
Sezonul acesta accesoriile sunt mari, multe, colorate și deosebit de creative. Gucci, Chanel, Marc Jacobs, Prada și Miu Miu ne prezintă ținute accesorizate bogat (foarte bogat!) și pline de personalitate. La polul opus se află simplitatea și minimalismul materialelor ușoare – de exemplu din organza. În sezonul de primăvară/vară 2016, romantismul este ultra-feminin, siluetele sunt fine, mânecile sunt largi, satinul alunecă și dantela arată extraordinar. Noul tipar de rochie anul viitor? Celebra „slip dress” cu bretele subțiri, reminiscentă a rochiilor de noapte. Fii cu ochii pe Calvin Klein, Dior și Simone Rocha, nu te vor dezamăgi. Ținutele care sărbătoresc femeia în toată complexitatea ei, care o ajută să se simtă puternică și să-și exprime individualitatea – sunt la mare căutare sezonul următor. Cuvântul de ordine este atitudine – și foarte mulți designeri, de la Versace la Louis Vuitton, au creat exact asta – piese cu atitudine, care te ajută să-ți pui în valoare toate atuurile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE