Home / Administratie / Consiliul Județean Mureș – Primăria municipiului Târnăveni, un parteneriat reînviat

Consiliul Județean Mureș – Primăria municipiului Târnăveni, un parteneriat reînviat

Distribuie

111Drumul Ungheni-Târnăveni – proiect prioritar pentru Regiunea Centru, investițiile la Spitalul municipal “Gheorghe Marinescu” sau transmiterea în domeniul public local a terenului pe care s-a construit Parcul “Victoria” sunt doar câteva exemple despre cum influențează în bine comunitatea din Târnăveni o relație bună între Primărie și Consiliul Județean.

La Spitalul municipal “Gheorghe Marinescu” au avut loc reparaţii capitale la secţiile de chirurgie şi interne. Secţia de chirurgie şi parţial secţia de interne au beneficiat de reparaţii capitale. Lucrarea a fost începută în 2013 şi finalizată în anul 2014, cu suma totală de 632.179 de lei, alocată de Consiliul Judeţean Mureș. Tot în 2014, Secţia de interne a beneficiat de lucrări de refuncţionalizare şi modernizare, cu o investiție de 335.000 de lei. În același an, Consiliul Judeţean Mureș a alocat și suma de 19.000 lei pentru reparaţii capitale la drumuri şi alei, contribuția spitalului la această investiție fiind de 23.669 de lei. În prezent există investiţii în lucru, pentru acreditarea spitalului fiind obligatoriu un sistem pentru asigurarea apei potabile pentru o perioadă de 1-3 zile, în caz de contaminare a apei curente. În acest sens, Consiliul Județean a alocat 127.100 lei pentru achiziționarea a 4 rezervoare sub presiune și a unui grup de pompare a apei potabile. Pentru studiul de fezabilitate a reparaţiilor capitale pentru pavilionul de neuropsihiatrie, au fost alocați 80.000 de lei pentru atragerea de proiecte europene.

“Colaborarea dintre Primărie și Consiliul Județean Mureș este vitală pentru dezvoltarea întregii zone. Ultimii patru ani au dovedit soluții concrete de implementare a unor proiecte așteptate la Târnăveni de zeci de ani. Fac un apel către toți simpatizanții mei ca, în 5 iunie, să  privească votul cu responsabilitate maximă. Pe lângă buletinele de vot pentru primarul municipiului și Consiliul Local, vor avea și buletinul pentru Consiliul Județean. Avem nevoie de o echipă de consilieri județeni puternică și îi recomand cu toată căldura pe colegii mei liberali. Ei sunt cei care au dovedit respect pentru Mureș”, a declarat Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni.

“Cel mai drag proiect pe care l-am avut în acești ultimi patru ani a fost unul pe care nu l-am făcut public, însă a fost miza mea personală: construirea unei echipe de încredere, pe care să v-o aduc în față în acest moment. Pot să spun că am reușit. Vi-i recomand. Încercați să îi cunoașteți, să îi analizați și acordați-le șansa de a-și face bine treaba. Programul meu electoral din 2012 începea astfel: „Vă propun un proiect pentru următorii 20 de ani. Un proiect care să dea principalele direcţii de dezvoltare ale judeţului Mureş, pe termen mediu şi lung.” Acum, înaintea alegerilor locale din 2016, pot să vă spun că proiectul nostru, al mureșenilor, pentru următorii 16 ani stă în mâinile dumneavoastră și în puterea votului pe care îl aveți în 5 iunie. Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!”, a afirmat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO/VIDEO: Târgu Mureș, orașul tuturor posibilităților sau orașul tuturor gropilor? – „Ocolești o groapă, dai în trei”

Distribuie „Municipiul Târgu Mureș – un oraș plin de istorie și cultură” este vechea etichetă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.