UPDATE: Sesizarea la Luduș nu se confirmă. Intoxicație a contracandidaților Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1204 Vizualizări

UPDATE: Sesizarea la Luduș nu se confirmă. Intoxicație a contracandidaților

turism

 

UPDATE 1. BEC Luduș a soluționat sesizarea privind o posibilă influențare a alegătorilor în Luduș și a respins sesizarea din lipsă de dovezi.

UPDATE 2. ”Sunt niște vorbe aruncate de contracandidații mei. Nu am făcut așa ceva, îi rog pe cei care acuză să vină cu dovezi. Îmi asum faptele mele din ziua alegerilor, nu am nicio implicare în asemenea fapte. Cei care nu pot dovedi trebuie să-și asume cele spuse și să se pregătească să ne întâlnim în instanță”, a declarat Gelu Virgil Puia, candidat PSD la Consiliul Local Luduș.

Cititorii Zi de Zi ne-au scris despre un incident electoral în orașul Luduș, care a fost sesizat și Biroului Electoral Luduș privind o posibilă influențare a alegătorilor care s-ar fi practicat la două secții de votare de acolo de către doi consilieri – Gelu Virgil Puia și Cornel Luca.

Redacția Zi de Zi a contactat președintele BEC Luduș, Radu Ciobanu, care ne-a informat că soluționarea sesizării este de competența biroului secției de votare nr. 172, amenajată la Școala Gimnazială nr. 1, respectiv 163, amplasată în Căminul Cultural din Gheja.

Reprezentanții Biroului Electoral al secției de votare nr. 163 ne-au declarat că nu au primit nicio sesizare referitoare la un presupus turism electoral.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE