Peti Andras (UDMR), despre rezultatul obținut de Soos Zoltan Alegeri Locale 2016
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1742 Vizualizări

Peti Andras (UDMR), despre rezultatul obținut de Soos Zoltan

Președintele UDMR Târgu-Mureș, Peti Andras, a declarat luni, 6 iunie, într-o conferință de presă, că UDMR Târgu-Mureș își exprimă decepția față de nereușita candidatului indepedent la Primăria Târgu-Mureș, susținut de UDMR, Soos Zoltan, dar în același timp își exprimă mulțumirea față de echipa de consilieri a UDMR-ului, care a obținut un rezultat remarcabil la alegerile locale din 2016, și anume zece mandate.
„Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere și l-au votat pe candidatul Soos Zoltan și pe echipa de consilieri a UDMR-ului. Totodată, aș dori să le mulțumesc și celor care au optat, duminică, să nu participe la vot, pentru că având în vedere prezența la vot de acum patru ani, în 2016 a scăzut cu 14.000 numărul de alegători. Eu spun că au transmis un mesaj foarte clar clasei politice din Târgu-Mureș, că în viitor trebuie să punem un accent mult mai mare pe legăturile personale cu alegătorii noștri și trebuie să luăm în considerare foarte serios acest semnal transmis de alegători, că tot mai puțini doresc să participe la luarea deciziilor. Aș dori să evoc decepția noastră față de nereușita candidatului nostru susținut, a domului Soos Zoltan, care pe baza rezultatelor neoficiale și nefinalizate, a fost atât de aproape de contracandidatul său, așa cum a fost și domnul Fodor Imre în urmă cu 16 ani, când diferența a fost 167 de voturi. Noi considerăm că în ultimii 16 ani au fost tot mai aproape candidații noștri față de domnul Florea. Domnul Soos Zoltan a avut o ocazie istorică, spunem noi, de a avea câștig de cauză”, a declarat președintele UDMR Târgu-Mureș.

Peti Andras a arătat că echipa de consilieri a UDMR-ului a obținut un rezultat remarcabil, având în vedere că în urmă cu aproximativ patru săptămâni sondajele de opinie prevesteau o pierdere de teren, o pierdere de încredere din partea comunității și o pierdere a numărului de mandate. „Am reușit un rezultat mai bun decât acum patru ani, când am obținut din prima nouă mandate și ulterior după redistribuire am primit al zecelea mandat. Anul acesta, am obținut din start zece mandate”, a menționat Peti Andras.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE