Home / Timp liber / Estimare meteorologică pentru următoarele săptămâni

Estimare meteorologică pentru următoarele săptămâni

Distribuie

 

Administraţia Naţională de Meteorologie a făcut o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 6-19 iunie 2016. Temperaturile nu cresc în prima săptămână din prognoză, iar ploile vor fi însemnate cantitativ.

În Transilvania, prima săptămână de prognoză va fi caracterizată de o vreme răcoroasă, media regională a temperaturilor maxime situându-se între 20 şi 24 de grade. În intervalul 12-19 iunie, ca urmare a unui proces de încălzire, această medie se va încadra între 25 şi 27 de grade.

Regimul termic nocturn va evolua asemănător, cu temperaturi minime scăzute în prima săptămână, când vor fi cuprinse între 6 şi 11 grade, dar mai ridicate între 12 şi 19 iunie, când media lor se va situa între 10 și 13 grade.

În intervalul 6-7 şi 10-11 iunie vor fi averse local însemnate cantitativ şi frecvente descărcări electrice. Apoi vor fi posibile zilnic ploi, în general slabe, care pot fi însoţite de descărcări electrice.

 

De asemenea, verificati

Mii de pietre la ediția de toamnă a expoziției  MINERALIA

Distribuie Mureșenii sunt invitați la o incursiune în minunata lume plină de formă și culoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.