Va avea ASA antrenor sârb? Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Va avea ASA antrenor sârb?

Clubul de fotbal ASA Târgu-Mureș se află în aceste zile în negocieri avansate cu antrenorul sârb Ivan Vukomanovic, pentru ca acesta să preia postul de tehnician al echipei pentru viitorul sezon.

În vârstă de 39 de ani, pe care îi va împlini în 19 iunie, Vukomanovic s-a aflat ultima dată pe banca celor de la Standard Liege, formație pe care a preluat-o de pe locul 15, în sezonul 2014/2015, ducând-o până pe locul 3. Înainte de fi managerul echipei a ocupat postul de secund, la aceeași formație. Antrenorul este stabilit de mai mulți ani în Belgia, unde a obținut și licența de antrenor UEFA Pro.

Ca jucător, Vukomanovic a evoluat ca mijlocaș și și-a început cariera la Sloboda Uzice, în Serbia. A mai trecut pe la echipele Obilic, Bordeaux, Steaua Roșie Belgrad, FC Köln, Dinamo Moscova, Lokeren, Maccabi Herzliya, Royal Antwerpen și în China, la Qingdao Jonoon.

Mă bucur că am fost contactat de clubul din Târgu-Mureș. Am auzit de ASA, de evoluțiile din ultimii ani și chiar am văzut secvențe de la meciul retur de la St. Etienne, din UEFA Europa League. Știu că anul acesta s-au calificat în play-off, printre cele mai bune 6 echipe din România. Cunosc și situația actuală, dar voi discuta cu clubul pentru a vedea care sunt planurile pentru sezonul acesta. Îmi place strategia care se va aborda și cred că pentru mine va fi un pas înainte în cariera de antrenor. Vom vedea ce va fi” a declarat pentru site-ul clubului mureșean Ivan Vukomanovic, care urmează să sosească la Târgu-Mureș pentru a discuta detaliile contractului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE