Începe Școala de vară la Academia Isteților Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1496 Vizualizări

Începe Școala de vară la Academia Isteților

 

Academia Isteților din Tîrgu Mureș, cu sediul pe strada Cuza Vodă nr. 21/2, a conturat un frumos proiect pe timpul verii, bazându-se pe entuziasmul caracteristic vârstei şcolarilor şi luând în considerare propunerile şi aşteptările celor mici.

Singurul after school privat din municipiul Târgu-Mureş, „Academia isteţilor”, care funcționează sub umbrela Asociației de Dezvoltare prin Creativitate, propune Școala de vară, o alternativă valoroasă în petrecerea în mod plăcut şi instructiv a vacanței care se întinde pe perioada a trei luni.  Comparând această vacanţă a copiilor cu concediile de numai 3-4 săptămâni ale majorităţii părinţilor, o lungă perioadă de timp, elevii nu pot beneficia de supraveghere şi educaţie din partea adulților sau în instituţii specializate, Şcoala de vară devenind, astfel, o alternativă luată în calcul de tot mai mulți părinţi.

Prețuri accesibile, program flexibil

Programul este flexibil, cei mici pot fi înscriși la program lung sau scurt. Programul lung este cuprins între orele 8.00-16.30, cu prețul de 450 de lei pe lună + 10 lei masa/ zi, prețul pe săptămână este de 200 de lei+10 lei masa/zi, iar o zi costă 50 lei+10 lei masa/zi.

Programul scurt este cuprins între orele 8.00-12.00, cu prețul de 300 de lei pe lună, 175 de lei pe săptămână și 35 de lei/zi.

Pentru al doilea copil din aceeași familie se acordă 20% reducere din tariful educațional. Pentru programul lung prețul este de 360 de lei pe lună+10 lei/zi, 160 de lei pe săptămână+10 lei/zi și 40 de lei pe o singură zi+10 lei masa. La programul scurt, prețul este de 240 de lei pe o lună, 140 de lei pe o săptămână și 28 de lei pe o zi.

”La Academia Isteților desfășurăm pe tot parcursul verii activități tematice, creative, recreative și distractive pentru copiii cu vârste cuprinse între 4-11 ani. Cu noi, copilul descoperă zilnic lumea prin joc, învață să respecte regulile, ascultă atent și comunică cu plăcere cu cei din jur”, ne spune Cristina Andreica, membru fondator.

Tematica Școala de vară

Dintre tematicile pregătite pentru micii curioși amintim:

27 iunie-01 iulie – Să fim prieteni

04 iulie-08 iulie – Descoperim lumea!

11 iulie-15 iulie – Săptămâna creației

18 iulie-22 iulie – Cu racheta în spațiu!

25 iulie-29 iulie – Stil de viață sănătos

01 august-05 august – Ce ne facem când vom fi mari?

08 august-12 august – Fii cercetaș

15 august-19 august – Curiozități din lumea animalelor

22 august-26 august – Cum ne cheltuim banii?

29 august-02 septembrie – Junior chef

foto 1

Urmărind sloganul ”Împreună reinventăm școala”, personalul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul „Academiei isteţilor” este specializat, apt să asigure atât securitatea copiilor, cât şi dezvoltarea şi pregătirea acestora prin metode pedagogice moderne. Activitățile celor mici se fac sub coordonarea pedagogului Adriana Ghircău, care se va îngriji de Atelierele creative, medicul nutriționist Feliciana Roiban, care va se va ocupa de o alimentație sănătoasă, dans și mișcare și canto popular și psihologul Sorina Avram, care va oferi micilor participanți jocuri de dezvoltare personală.

foto 3

”Este pentru a doua oară când îmi înscriu fetița la programul de vară, am fost mulțumită și de cum a decurs cel de anul trecut, tocmai de aceea, atunci când a început școala, am lăsat-o și la after school, tot aici. Am găsit multe avantaje făcând această alegere, siguranța copilului, educația primită, plăcerea ei de a veni aici, prietenii care și-i face, iar despre personal…ce să vă spun?! Nimic nu aș avea ce să le repoșez” Florina Bireș.

foto 4

”Am două fetițe de 9 și 10 ani, doi dintre colegii celei mici frecventează after school, așa am și auzit și eu despre Academia Isteților. Este pentru prima oară când vin,  fetele nu au bunici în oraș, iar perioada de vacanță de obicei, pe mine mă încurcă și încerc să găsesc diverse modalități de a le și oferi distracție și educație, fără să obosească, totuși, pentru că școala a fost de ajuns un an de zile” ne spune Daniela Stere.

Academia Isteților deschide porțile unui spațiu unde cei mici întâlnesc prieteni, învață fără calificative, din activități care le fac plăcere și sunt întâmpinați cu bucurie și respect.

Mai multe informații puteți obține accesând Academia Istetilor Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE