Home / Sport / Pegasus, aproape de o finală la primul turneu final

Pegasus, aproape de o finală la primul turneu final

Distribuie

La prima participare într-un turneu final al Campionatul Național echipa de handbal junioare IV a Clubului Sportiv Pegasus Târgu-Mureș s-a clasat pe un merituos loc 4. În turneul final încheiat duminică la Brașov echipa pregătită de Andrea Luca și Biro Zita a obținut calificarea în semifinalele competiției cu victorii pe linie în grupa preliminară, din cele patru ale turneului, împotriva echipelor OK Sport Onești, CSȘ Petroșani și Rapid București. În grupa principală au învins și formațiile Danubius Galați și Corona Brașov, după care au fost învinse de campioanele en-titre, care aveau să-și și păstreze titlul, sportivele de la United Galați. A fost însă un meci contestat de conducerea echipei mureșene pentru arbitraj. Mureșencele au fost conduse cu 9 minute înainte de final la 4 goluri, dar au reușit egalarea la 18, cu un gol din poartă în poartă al portarul târgumureșencelor, Ilinca Pop. Gălățencele au reușit să mai înscrie o dată, trimițând formația mureșeană în finala mică. Deși Pegasus a depășit de două ori în ultima jumătate de lună Corona Brasov, ultima dată doar în urmă cu două zile, în grupa semifinală, junioarele mureșene au acuzat oboseala, dar mai degrabă dezamăgirea ratării finalei și a cedat de această dată, reușind totuși o frumoasă clasare în „careul de ași”.

 

„Compensare” cu premii speciale

Evoluția bună a fetelor de la Pegasus a fost răsplătită totuși cu două titluri individuale. Laureatele au fost Barbara Kaniczky, desemnată „Cel mai bun inter stâng” și Tania Coșarcă, numită „Cel mai tehnic jucător”, titluri oferite de Federația Română de Handbal, în urma propunerilor celor 16 antrenori pricipali prezenți la competiție.

„Deși am trecut de la extaz la agonie și la un moment dat speram la podium, rezultatul poate fi considerat unul bun, cu o semifinală susținută la primul tuneul final. De remarcat și susținerea de care am beneficiat din partea părinților, care au reușit să creeze o atmosferă fantastică în tribune pe durata întregului turneu final, un adevărat spectacol, cu diferite coregrafii și cântece care au făcut ca „Galeria Pegasus” să fie, de departe, cea mai apreciată de către cei prezenți, fapt dovedit și prin diversele postări de pe canalele de socializare. A fost o aventură presarată cu de toate, de la bucurie la tristețe, de la agonie la extaz, dar în cele din urmă fetele noastre se află în primele patru din țară la această categorie”, a declarat președintele clubului, Sebastian Haidu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.