Home / Sport / Recunoaștere pentru Gusti Moldovan. Antrenor la naționala României

Recunoaștere pentru Gusti Moldovan. Antrenor la naționala României

Distribuie

Fondatorul și antrenorul clubului de culturism-fitness Retro Gym din Târgu-Mureș Augustin Moldovan a fost numit sâmbătă de către Biroul Federal al Federației Române de Culturism și Fitness unul dintre antrenorii loturilor României. Această numire nu a fost influențată de faptul că președintele este un mureșean, reghineanul Gabriel Toncean, ci mai degrabă de rezultatele clubului târgumureșean, care a reprezentat cu cinste Târgu-Mureșul și România în competițiile interne sau internaționale. Chiar Gusti a fost deosebit de surprins când a aflat luni de alegerea sa, printr-un apel telefonic. „A fost o mare surpriză pentru mine, dar una plăcută. Sincer, m-a mirat foarte mult faptul că am fost ales unul dintre cei patru antrenori ai naționalelor României, fiind și cel mai tânăr. Nici măcar nu știu din partea cui a venit propunerea cu numirea mea, dar mi s-a spus că votul a fost unanim, probabil o recunoaștere a muncii pe care am depus-o în acești ani. Mă simt extrem de onorat și sper din tot sufletul că mă voi ridica la nivelul așteptărilor sportivilor și colegilor mei care m-au propus și m-au votat în unanimitate. Promit totodată că o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a ajuta și a sprijini sportivii României, prin experiența mea modestă”, a fost prima reacție a noului antrenor. Acesta va face echipă cu alți trei antrenori, din Craiova, București și Baia Mare.

„Elevii noștri nu au de suferit, am alături persoane potrivite”

Noua funcție presupune și deplasări pe teren, pentru selecția celor mai valoroși sportivi, evident dintre cei care își doresc să practice acest sport la nivel de performanță, cei care au nevoie de îndrumare, de corectări. Bineînțeles că lui Gusti Moldovan îi va reveni această sarcină în zona Ardeal, dar centrul unde s-ar reuni cei selectați încă nu a fost stabilit. Locația este mai ușor de dedus.

În ceea ce ptrivește activitatea clubului Retro Gym, cei care îl frecventează, în număr foarte mare, își pot pune acum întrebarea eventualelor absențe a sufletului clubului. Numeroase persoane au început să frecventeze doar pentru puțină mișcare, pentru a da câteva kilograme jos, dar ochiul de expert i-a îndrumat spre performanță și unii au adus ulterior medalii de la competiții de prestigiu, interne sau internaționale. Gusti Moldovan nu își face griji din acest punct de vedere, considerând că are alături persoane potrivite. „Nu cred că activitatea clubului va avea de suferit cu numirea mea la națională. Nu avem nevoie nici de reclamă, aceasta o aduce rezultatele, merge din gură în gură. Pe lângă asta, întotdeauna prioritatea mea a fost de a lucra cu sufletul, nu pentru latura materială. Am ales astfel persoanele de lângă mine pe cele care lucrează cu sufletul și Carmen Mureșan cred că este persoana potrivită să mă înlocuiască atunci când lipsesc”, a specificat Gusti Moldovan.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.