Home / FC Municipal / Dario Bonetti a semnat cu ASA

Dario Bonetti a semnat cu ASA

Distribuie

Se pare că italianul de 54 de ani, Dario Bonetti (foto) va accepta totuși preluarea echipei ASA Târgu-Mureș, urmând să semenze contractul în cursul zilei de joi, acesta fiind aproape perfectat, după declarația directorului general al clubului Cristian Chertes. „Suntem cu tratativele aproape de final și urmează să punem la punct doar ultimele aspecte, după care ar urma să fie stabilită componența lotului, să aducem jucători noi în locul celor care au plecat, în funcție de posibilități, evident. Reunirea lotului trebuia să aibă loc în această săptămână, dar din aceste motive a fost amânată pentru începutul săptămânii viitoare”, a specificat acesta. „Indiferent ce scriu unii, Bonetii este aici și negociem ultimele aspecte ale contractului, sperăm să ajungem la o înțelegere, după care urmează alcătuirea lotului. Aceasta va fi făcută de comun acord cu noul antrenor, în funcție de posibilități, deci nu ne putem gândi la jucători din afară, sau la vedete”, a adăugat și directorul sportiv Daniel Stanciu. ASA a trecut prin momente poate mai dificile înaintea starturilor sezonului trecut, când majoritatea jucătorilor care au efectuat pregătirile de vară și iarnă au plecat înaintea meciurilor oficiale. Cu toate acestea, echipa a reușit să se claseze la finalul sezonului regulat pe un loc în play-off, să dea o replică bună celor de la Saint Etienne în Europa League, astfel încât situația nu poate fi catalogată ca disperată.

 

Gabriel Mureșan: „Putem face echipă”

Membrii lotului care a încheiat campionatul pe locul 6, cu un parcurs totuși dezamăgitor în play-off din aceleași motive, majoritatea invocând „lipsa de motivare” se află în așteptarea convocării. La începutul săptămânii cei aflați sub contract, care au acceptat să rămână la echipă, sau de la echipa a doua și cei convocați la prima de la loturile de juniori au efectuat vizita medicală. S-au prezentat 14-15 jucători, dar puțini dintre cei care s-au aflat constant în teren în Liga I. Printre aceștia s-a numărat căpitanul Gabriel Mureșan, care a acceptat prelungirea cotractului. „Trebuia să ne reunim deja, dar nu se putea face acest lucru fără antrenor. Așteptăm să se ajungă la o înțelegere și să începem pregătirile. Eu am semnat, deci este evident că îmi doresc să rămân și cred că putem face o echipă competitivă, cu jucători care își doresc să joace și pe bani mai puțini, până la rezolvarea problemelor”, a declarat căpitanul mureșenilor.

Printre primii prezenți la vizita medicală s-a numărat și al doilea portar al ASA, târgumureșeanul Adrian Viciu, dar este posibil ca printre cei care vor rămâne se se afle și Stăncioiu, Borza, Voiculeț, poate și alții. Alături de aceștia se află deocamdată câțiva jucători de la echipa a doua care au evoluat spre finalul sezonului, cum au fost Candrea sau Feketics. „Am făcut vizita medicală și așteptăm numirea noului antrenor și să fim convocați la primele antrenamente. Încă nu cunoaștem componența lotului și este oarecum greu să stăm în așteptare, dar nu avem de ales. Nu știm încă pe ce să ne bazăm, dar cred și sper că se poate alcătui o echipă care să reziste în Liga I”, este de părere Adrian Viciu.

Dario Bonetti a semnat!


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

AFIR: Finanțări de 70.000 de euro pentru tinerii fermieri. Peste 440 de proiecte câștigătoare, doar unul din județul Mureș

Distribuie Potrivit unui raport publicat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru proiectele depuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.