Avantajele voluntariatului la Color Run Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1310 Vizualizări

Avantajele voluntariatului la Color Run

A color runEdiția de anul acesta a cursei The Color Run World Tour ce a avut loc în Cluj Napoca a fost puternic susțină de echipa de voluntari clujeni, dar și de cei 85 de voluntari – actuali participanți GROW – veniți din Târgu-Mureș.

Peste 2.000 de participanţi

Tinerii au putut să se bucure de atmosfera energică și să participe la festivalul plin de culoare ce a urmat după cursă, ba mai mult, în tot acest timp au putut trage cu ochiul la etapele organizării unui astfel de eveniment care anul acesta a găzduit peste 2.000 de participanți. „Ca de fiecare dată, evenimentul The Color Run a ieșit cu succes! Toți voluntarii cu care am interacționat erau din ce în ce mai fericiți si colorați. Pe mine, faptul că voluntarii se simțeau bine și se distrau, mi-a arătat că evenimentul a ieșit extraordinar pentru toată lumea. Pentru că, știți zicala: un eveniment nu ar reuși fără voluntarii săi”, amărturisit Andrei Demeter, coordonator de voluntari.

B color run

Întrebat cum urmează să arate ediția următoare, Andrei a răspuns simplu: mai colorată! „Ediția de pe 3 septembrie din Cluj Napoca o să fie una interesantă pentru toți. Va fi adus pentru prima oară conceptul de „Night” în Cluj! Color Run Night va avea loc după ora 18, astfel încât soarele să apună iar pudra fosforescentă să aibă efect. Ai auzit perfect, fosforescentă ! Acesta este secretul evenimetului din Cluj și, sperăm, că o să fie unul plăcut. Legat de voluntari, o să avem nevoie iar de voi pentru eveniment! Așteptați-vă prin luna august să se deschidă formularul și sper să ne vedem la fel de mulți cât am fost și la ediția precedentă”, a precizat Andrei.

„Am învățat să fiu Eu”

Acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât să accesați poarta spre voluntariatul Color Run: proiectul GROW Mureș. „Eu m-am înscris la GROW în 2013, program care m-a dezvoltat din toate punctele de vedere și la care recomand tuturor să se înscrie cât mai este timp. După trei ani și aproximativ 100 evenimente am ajuns să mă exteriorez mai bine, să învăț ce înseamnă lucrul în echipă și să cunosc peste 5.000 de persoane, dar cel mai important lucru: am învățat să fiu Eu.

Acum îi sfătuiesc cu drag pe adolescenți să se înscrie la voluntariate pentru că este primul lor pas pozitiv spre lume. Color-run-ul este un eveniment sportiv, ne-competitiv, unde voluntarii au de împărțit muncitul cu plăcutul ! Ei învață totodată cum este să muncești pe un post, cum gestionezi voluntarii ca și coordonator, au ocazia să se împrietenească cu peste 150+ alți voluntari și să își facă cât mai multe idei asupra viitorului”, a mai punctat tânărul.

A consemnat Ada ROMANȚI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE