Noutăți și performanțe din domeniul cardiologiei, prezentate la „CardioNET” 2016 Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

Noutăți și performanțe din domeniul cardiologiei, prezentate la „CardioNET” 2016

După ce anul trecut, specialişti din şapte ţări europene, respectiv România, Ungaria, Elveţia, Austria, Cehia, Marea Britanie şi Olanda, au participat la cea de a XV-a ediţie a Conferinţei de Cardiologie cu Participare Internaţională „CardioNET”, o manifestare organizată sub egida Societăţii Române de Cardiologie, a Societăţii Maghiare de Cardiologie şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş, ediția a XVI-a are loc în perioada 21-25 iunie. Evenimentul reunește profesionişti renumiţi atât din ţară cât şi din străinătate, care vor prezenta noutăți și performanțe din domeniul cardiologiei.
Prof. Dr. Habil. Imre Benedek este președintele congresului, iar copreședinți sunt: Dr. Gabriel Tatu Chițoiu, președintele Societății Române de Cardiologie, Prof. Dr. Habil. Toth Kalman, președintele Societății Maghiare de Cardiologie, și Prof. Dr. Habil. Theodora Benedek, Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș. Lucrările conferinței se vor derula pe mai multe secțiuni de interes științific din întreaga patologie cardiovasculară: imagistică medicală, infarct miocardic STEMI, electrofiziologie și stimulatoare cardiace, cercetare medicală și terapie cu celule stem în patologia cardiacă, boli Obstructive periferice și interdisciplinaritate în cardiologie. La ediția din acest an a Conferinţei de Cardiologie cu Participare Internaţională „CardioNET”, organizatorii își propun să dezvolte secţiunea de interdisciplinaritate în cardiologie, care s-a bucurat de mare succes anul trecut. În cadrul manifestării, va avea loc și lansarea unei noi reviste destinate interdisciplinarității în medicină, deoarece Congresul „CardioNET” își dorește, ca obiectiv prioritar, să atragă colaborări interdisciplinare. Întreg programul conferinței și datele de contact se pot accesa pe adresa www.cardionetwork.ro. Manifestarea va fi acreditată cu 22 puncte de educație medicală continuă din partea Colegiului Medicilor.
Ceremonia de deschidere a manifestării va avea loc joi, 23 Iunie, la ora 09.00, în Amfiteatrul 1 din incinta Spitalui Clinic Județean de Urgență Târgu- Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE