Home / Slider / Controale DSVSA la unităţile de alimentaţie publică din zonele turistice

Controale DSVSA la unităţile de alimentaţie publică din zonele turistice

Distribuie

555Echipele mixte au început controale în staţiunea Sovata şi în alte zone frecventate de turişti, pentru verificarea respectării condiţiilor de igienă la prepararea şi servirea alimentelor, a anunţat directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş, Vasile Liviu Oprea.
“Acţiunea se desfăşoară în baza unei circulare transmise de ANSVSA şi se va derula până în luna august în restaurante, pizzerii, hipermaketuri, laboratoare de cofetărie, catering, tabere şcolare, unităţi de alimentaţie publică. DSVSA Mureş a constituit echipe mixte de control formate din reprezentanţi ai controlului oficial Siguranţa Alimentelor, Biroul Antifraudă şi circumscripţiile teritoriale pentru siguranţa alimentelor. Se vor verifica unităţile din zonele turistice intens frecventate – Sovata, Sighişoara, Valea Mureşului -, dar vom fi prezenţi şi atunci când vor fi festivaluri şi mese organizate, unde se consumă cantităţi mari de alimente”, a declarat, pentru Agerpres, Vasile Liviu Oprea.
Potrivit şefului DSVSA Mureş, scopul acţiunii este protejarea sănătăţii consumatorilor, pe fondul creşterii numărului de turişti şi implicit a rulajului de marfă pentru unităţile din industria alimentară din zonele de agrement şi localităţile de interes turistic.

(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.