Home / Invatamant / Cadre de la UMF şi UAT, în Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare

Cadre de la UMF şi UAT, în Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare

Distribuie

111Trei cadre universitate din Târgu-Mureş au fost selectate să facă parte din Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, componenţa nominală a acestuia fiind publicată joi, 17 iunie 2016, în Monitorul Oficial al României.

Potrivit ordinului, emis de Adrian Curaj, ministrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, membrii Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare „sunt personalităţi de prestigiu academic şi ştiinţific, cultural şi moral, recunoscute pe plan naţional/internaţional, numite prin ordin al ministrului educaţiei naţionale şi cercetării ştiinţifice pentru un mandat de maximum patru ani”.

Astfel, prof. dr. Daniela Lucia Muntean (decanul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş) face parte din comisia „Ştiinţe biologice şi biomedicale” – domeniul „Farmacie”, iar Sorin Ion Crişan (rectorul Universităţii de Arte din Târgu-Mureş) face parte din comisia „Ştiinţe umaniste şi arte” – domeniul „Artele spectacolului”, la fel ca şi conf. univ. dr. Lucian Emil Roşca (Facultatea de Muzică a Universităţii de Arte din Târgu-Mureş).

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.