Abandon-surpriză la concursul pentru şefia Aeroportului „Transilvania” Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1346 Vizualizări

Abandon-surpriză la concursul pentru şefia Aeroportului „Transilvania”

111Un singur candidat a rămas în competiţia pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, după ce Ştefan Petru Runcan, fost manager al Aeroportului, nu s-a prezentat la cea de-a doua probă a concursului programată marţi, 21 iunie, la sediul Consiliului Judeţean Mureş.

112

Astfel, proba a doua, de verificare a cunoştinţelor solicitate în biografia concursului, a fost dată doar de actualul viceprimar al municipiului Târgu-Mureş, Peti Andras, totodată fost vicepreşedinte/preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş. „A doua etapă a concursului a constat în verificarea cunoştinţelor din bibliografia stabilită, în primul rând se referea la legislaţia cu privire la activitatea aero-portuară, la condiţiile în care se acordă ajutor de stat, care sunt atribuţiile principale ale Consiliului de Administraţie al regiei, definiţii din Ordonanţa de Urgenţă cu privire la implementarea guvernanţei corporativă şi definirea activităţilor de interes economic general. Consider că subiectele nu au fost foarte complicate pentru cei care au citit legislaţia referitoare la aceste aspecte şi vă mărturisesc că am parcurs toată legislaţia de cel puţin două ori”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Peti Andras.

Până la închiderea ediţiei, rezultatul celei de-a doua probe a concursului nu fuseseră publicat pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş, www.cjmures.ro. Cea de-a treia probă, a interviului, este programată pentru joi, 23 iunie.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE