Acestea sunt alimentele care îmbunătățesc digestia Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Acestea sunt alimentele care îmbunătățesc digestia

Iată ce recomandă One.ro:
Peştele îmbunătăţeşte digestia
Datorită conţinutului de omega 3, un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului,  meniul bazat pe peşte este foarte eficient împotriva problemelor digestive. Omega 3 se găseşte  în carnea de somon, păstrăv, hering sau ton, însă există şi alte alimente bogate în aceşti acizi graşi pe care le putem include în dieta zilnică: nucile, salata verde, soia şi spirulina.
Berea elimină problemele digestive
Un studiu realizat de către Institutul de Cercetare Medicală în Nutriţie, parte a celebrei Universităţi Cambridge, a demonstrat că berea poate avea un efect benefic asupra sistemului digestiv datorită fibrelor solubile pe care le conţine. Astfel, o cantitate de 300 ml de bere poate conţine până la un gram de fibre solubile, ceea ce poate influenţa pozitiv tranzitul intestinal.
Seminţele de in
Pâine integrală cu seminţe de in reprezintă o bună alegere care ajută sistemul digestiv să funcţioneze corect. În plus, consumate sub formă de ulei, seminţele de in au şi proprietăţi calmante şi antiinflamatoare, fiind foarte indicate în tratarea inflamaţiilor tractului digestiv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE