Dragoş Popa, demisie din PSD Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1868 Vizualizări

Dragoş Popa, demisie din PSD

111Consilierul judeţean social-democrat dr. Dragoş Popa şi-a anunţat miercuri, 22 iunie, demisia din Partidul Social Democrat prin intermediul unei scrisori deschise adresată conducerii PSD Mureş.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul integral al scrisorii semnată de dr. Dragoş Popa:

„Doresc să vă informez pe această cale că, începând cu data de 22 iunie 2016 renunţ la calitatea de membru al Partidului Social Democrat- Mureş, aspect menţionat şi în cadrul demisiei transmise către sediul PSD Mureş.

Dupa 13 ani în care am fost membru al acestui partid , am observat în ultima perioadă că actul politic generat şi asumat de PSD Mureş nu se regăseşte sub nicio formă în standardele principiilor în care cred şi care vor ramâne pentru mine ca repere morale şi politice.

La fel cum am considerat şi în momentul în care  am renunţat la funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, PSD Mureş nu poate avea o evoluţie firească atâta timp cât calitatea oamenilor care o conduc este îndoielnică, iar servilismul politic al celor care îi susţin pe aceşti lideri depaşeşte orice limită. Lipsa de viziune, interesul personal, compromisul dus la extrem al liderilor PSD Mures, precum şi lipsa de activitate, a făcut ca în ultimul timp doar trendul naţional al PSD să impună rezultatul politic din judeţ.

PSD la nivel judeţean a devenit un club de familie axat pe rezolvarea problemelor personale a unor lideri cu probleme grave în justiţie, giraţi la rândul lor de nişte lideri naţionali, cel putin la fel de compromişi în faţa justiţiei.  La nivel naţional, liderii PSD Mureş au servit cu multă umilinţă liderii naţionali ai partidului: Victor Ponta şi Liviu Dragnea care, folosindu-se de obedienţa supuşilor din Mureş, au neglijat complet acest judeţ, excluzându-l din orice proiect politic şi administrativ care s-a derulat în ultimii ani.

Regret nivelul la care a ajuns această organizaţie şi regret de asemenea munca depusă de-a lungul anilor de sute de membri de partid , muncă de care se bucură  astăzi un grup restrâns , care îşi permite să facă trocuri politice  şi alianţe în defavoare propriilor membri şi a cetăţenilor care i-au susţinut.

Comportamentul politic adoptat de către conducerea PSD Mureş în ultimii ani, degringolada politică naţională generată de o conducere compromisă a PSD, dar şi recenta încheiere a mandatului de consilier judeţean, care mi-a fost atribuit în urma încrederii acordate de cetăţenii judeţului Mureş în anul 2012, m-au convins că este momentul optim pentru a-mi înainta demisia din calitatea de membru al PSD.

Voi urmări în continuare evoluţia planului politic judeţean şi naţional, fără a exclude în acest moment  că  apariţia unui climat politic normal , peste un timp , m-ar putea determina să mă implic într-un proiect politic pe care îl voi considera benefic pentru locuitorii din Tîrgu Mureş şi judeţul Mureş.

Dr. Dragoş Popa”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE