Mureșeni victorioși pe ringul King Auto Cup Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 467 Vizualizări

Mureșeni victorioși pe ringul King Auto Cup

La sfârșitul săptămânii trecute, doi mureșeni au ieșit învingători în cadrul unui puternic turneu de kick box disputat la București, Cupa King Auto. Competiția constituia și un criteriu pentru selectarea sportivilor în lotul reprezentativ al României pentru Mondialele de Thaibox, Kickbox din categoria luptelor de contact K1 din Italia, care vor avea loc în luna noiembrie, unde se calificau automat câștigătorii pe categorii. La competiția disputată la toate categoriile de vârstă sportivul cubului târgumureșean Black Diamond Fight, asociat cu Gombos Martial Arts, Erdös Sándor a cedat la categoria 80 kilograme la puncte în fața adversarului, dar a avut o evoluție unanim apreciată, iar colegul său de club, Lucian Casoni a câștigat la aceeași categorie în prima rundă, cu un croșeu de dreapta. Un alt reprezentant al clubului târgumureșean, Koncz Attila a avut un meci mult mai dificil, cu 3 reprize, dar s-a impus la puncte în fața unui adversal care a cerut de la organizatori luptă fără protecție, lucru prevăzut de regulament de la un anumit nivel valoric. Sportivul clubului târgumureșean și-a demonstrat valoarea și a învins.

Un nou week-end în ring

În urma acestei competiții, cei învingători și-au obținut biletele pentru Mondialele, alături de antrenorul lor, Poczo Zoltán, la categoria veterani (peste 35 ani), care este calificat direct, fiind vicecampion european și campion mondial în urmă cu doi ani. Pregătirile pentru participarea la competiția supremă continuă, unde șanse mari de a fi selectat în lotul național de whu-shu le are și unul dintre mezinii clubului, Sergiu Ochișor.

Mai mulți dintre luptătorii de la B.D.F. vor participa în această săptămână la o puternică gală inter cluburi la Miercurea Ciuc, competiție de Full Fight, unde vor participa juniorii Sergiu Ochișor, Bari Tamás, Gál Szabolcs, iar la seniori vor fi prezenți Lucian Casoni, Erdös Sándor și Koncz Attila Kálmán. „Băieții se pregătesc cu cea mai mare seriozitate și din luna febuarie, lună de lună luptă cu cei mai puternici adversari la amatori și am mari speranțe că și în acest week end băieții își vor arăta valoarea. Deocamdată forma lor este bună și dacă ar fi să vorbim despre probleme, din păcate singura este cea materială. Deși am avut mereu rezulatate remarcabile, mare parte din cheltuieli în toți acești acest ani au fost suportate de către sportivi, care își plătesc deplasările, deoarece nu avem sponsori din cauza altor sporturi, cum este cel numit rege, adică fotbalul”, este marele neajuns al antrenorului Poczo Zoltán.

În foto, cei trei participanți ai clubului mureșean: Casoni, Koncz, Erdös

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE