Cum să arzi mai multe calorii când faci sport Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Cum să arzi mai multe calorii când faci sport

Cei mai mulţi dintre noi au impresia că dietele drastice, înfometarea sau orele petrecute în sala de fitness îi vor ajuta să obţină cele mai bune rezultate, dar nu este aşa, scrie One.ro. Dacă urmezi cu atenţie recomandările de mai jos rezultatele vor fi mai rapide şi mai intense.
Ceva diferit în fiecare zi
Dacă execuţi aceleaşi exerciţii în fiecare zi corpul tău se va obişnui şi nu vei mai pierde din greutate. Pentru a evita lucru este indicat să: schimbi ordinea exerciţiilor şi să adaugi unele noi.
Antrenamentul pe intervale
Încearcă antrenamentul pe intervale şi vei avea rezultate mult mai bune. Poţi începe prin a combina intervale de 30 de secunde de activitate intensă, cu 30 de secunde de pauză. Astfel pulsul tău va creşte şi metabolismul se va intensifica, favorizând arderea grăsimilor.
Evită pauzele prea lungi
Scopul tău principal este să arzi cât mai multe calorii în timpul unui antrenament, aşa că pulsul trebuie să se menţină la un nivel destul de ridicat. Încearcă să eviţi pauzele foarte lungi, chiar dacă la început ţi se pare extrem de greu
Foloseşte superseturi
În loc să lucrezi doar câte o grupă musculară în seturi normale, combină diferite grupe
Antrenează-te şi în aer liber
Corpul tau va fi nevoit să se adapteze noului mediu şi implicit vei arde mai multe calorii. Un astfel de antrenament solicită grupe musculare importante, ceea ce va face din sesiunea de mişcare o adevărată provocare.
Combină antrenamentul cardio cu cel de forţă
Nu mai este un secret faptul că trebuie să combini exerciţiile de forţă cu antrenamentul cardio pentru a obţine rezultatul ideal. Obişnuieşte-te cu greutăţile şi include-le în programul zilnic de antrenament dacă îţi doreşti un metabolism rapid şi un corp de invidiat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE