Home / Politic / Vasile Gliga, încrezător în coaliţia UDMR-PSD

Vasile Gliga, încrezător în coaliţia UDMR-PSD

Distribuie

333Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) Mureş, deputatul Vasile Gliga, s-a declarat mulţumit vineri, 24 iunie, de noua structură de conducere a Consiliului Judeţean Mureş.

În cadrul şedinţei festive de constituire a Consiliului Judeţean Mureş pentru mandatul 2016-2020, consilierii judeţeni l-au ales pe Peter Ferenc (UDMR) în funcţia de preşedinte al instituţiei şi pe Ovidiu Dancu (PSD) şi Alexandru Cîmpeanu (PSD) în funcţia de vicepreşedinte. „Eu sunt foarte încrezător şi parcă nimic nu e întâmplător, astăzi e sărbătoare importantă pentru români, iar faptul că s-a întrâmplat astăzi, că e atâta încărcătură până la urmă în ceea ce s-a hotărât astăzi ne obligă să facem ceva. Acesta e cel mai important lucru, ne obligă să arătăm că se poate şi altfel şi am încredere în echipa mea, în coaliţia pe care am format-o că va funcţiona altfel Consiliul Judeţean, le doresc multă sănătate şi spor la treabă şi o să fac parte din „opoziţia” lor, în sensul în care voi fi tot timpul aproape de ei, cu experienţa pe care o am, să îi conving că singura şansă a noastră să demonstrăm că se poate e munca. Muncă şi iar muncă, numai aşa poţi să aduci bani mai mulţi în judeţ, să ai proiecte, să ai o viziune clară şi nu vorbesc acum de patru ani. Poate să fie pe mai mulţi ani înainte, spre binele judeţului, a tuturor cetăţenilor din judeţ. Vrem să construim, nu să demolăm”, a declarat Vasile Gliga.

Alături de liderul social-democraţilor mureşeni, la şedinţă au participat şi alţi doi parlamentari PSD, senatorul Alexandru Petru Frătean şi deputatul Florin Buicu.

 

 

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PNL caută susținere pentru candidatul comun la Primăria Târgu Mureș

Distribuie Candidatul comun pentru funcția de primar al Târgu Mureșului a fost unul dintre subiectele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.