Share
Home / Meniu Principal / Știri / Comunicate / Comunicat – Siletina

Comunicat – Siletina

COMUNICAT DE PRESĂ

Aducem la cunoştinţa pensionarilor târgumureşeni care au vârsta de sub 55 de ani,  următoarele:

● În conformitate cu H.C.L.M. Tîrgu Mureș nr. 425 /18.12.2007, pensionarii târgumureşeni sub 55 de ani, beneficiază, lunar, de 20 de călătorii subvenţionate 50 % de la bugetul local, prin posibilitatea de achiziţionare a 20 (douăzeci) de bilete de transport public de persoane pe lună, cu achitarea a 50 % din tariful acestora.

● Achiziţionarea biletelor compensate de mai sus se poate face  de la instituţia noastră în două tranşe semestriale, începând din prima lună (ianuarie sau iulie) a fiecărui semestru.

  • Biletele compensate achiziţionate în primul semestru al anului 2016 sunt valabile până în data de 10 iulie 2016.
  • Biletele în regim de compensare aferente sem. II. 2016 se pot procura de către cei îndreptăţiţi, începând din data de 1 iulie 2016, de la chioşcurile instituţiei noastre aflate în următoarele zone: Piaţa Trandafirilor; Cart. 1848 (Dâmbu Pietros); Cart. Tudor Vladimirescu şi Complexul comercial Auchen.
  • Biletele compensate se eliberează, doar personal, pe baza cuponului de pensie din luna iunie 2016 şi a buletinului sau a cărţii de identitate (original şi copie). Este obligatorie indicarea telefonului de contact şi semnătura de primire a biletelor compensate, pentru a avea o comunicare mai rapidă şi mai facilă când situaţia o necesită.

 

23.06.2016.                                 COMITETUL DE DIRECŢIE”

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț lansare apel proiecte – sesiunea nr. 3/2018

Share

Share
Share