Funcţia de viceprimar se lasă aşteptată la Suseni Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 537 Vizualizări

Funcţia de viceprimar se lasă aşteptată la Suseni

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Suseni avută loc vineri, 24 iunie a continuat practic disputele aprigi din perioada campaniei dintre reprezentanţii PSDşi PNL cele două formaţiuni care dau majoritatea în Consiliul Local.

Sperăm să avem linişte”

1 (6)În cadrul şedinţei au fost validate cele 11 mandate de consilieri locali precum şi funcţia de primar revenită lui Mircea Mariş în urma alegerilor din 5 iunie. Constantin Bănescu Lucian (PSD), Nicolae-Emil Bugnar (PSD), Adrian –Viorel Cioată (PNL), Ioan Dinu Cotârlă (PNL), Lengyel Karoly (UDMR), Ioan Matei (PNL), Florin Morar (PNL), Mihai Morar (PSD), Mihai Morar (PNL), Ilie Sâplăcan (PSD) şi Simon Istvan (PPMT) au depus jurământul, la fel şi primarul ales pe 5 iunie, Mircea Mariş. “Am jurat numai cu gânduri bune, cu credinţă în Dumnezeu şi cu speranţă într-un viitor mai bun pentru comuna Suseni. Pornim cu tineri consilieri care vor să facă treabă pentru Suseni şi nu pentru interesul personal. Sperăm să avem linişte pentru a ne face treaba în beneficiul comunei în cele mai bune condiţii”, a precizat Mircea Mariş, primarul comunei Suseni.

Schimb de replici între liberali şi social democraţi

2 (7)Şedinţa de investire nu a fost lipsită de dispute între liberali şi sociali democraţi, care au continuat polemicile din timpul campaniei. “Constat că domnul primar ne spune că s-a dus o campanile jegoasă. S-au făcut tot felul de afirmaţi că PSD-iştii sunt nişte jeguri, ca atare nu accept ce s-a spus, faptul că noi am dus o campanile jegoasă. Nu sunt jeguri nimeni, toţi sunt cetăţeni,indiferent că sunt de la PSD sau de la alte formaţiuni politice, sunt cetăţeni ai comunei, îşi plătesc impozitele şi taxele, şi nu sunt nişte jeguri. Chiar nu doream să ridic această problemă în şedinţa de constituire dar peste afirmaţiile de jeguri şi semene obscene la adresa PSD-iştilor nu se poate trece”, a precizat consilierul PSD Mihai Morar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE