Reţinut 24 de ore, după ce nu a oprit autoturismul la semnalul poliţiştilor rutieri Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 303 Vizualizări

Reţinut 24 de ore, după ce nu a oprit autoturismul la semnalul poliţiştilor rutieri

retinutPoliţişti din cadrul Biroului Rutier, efectuând controlul circulaţiei pe Calea Sighişoarei din Târgu-Mureș, au depistat în trafic miercuri, 29 iunie, în jurul orei 3.00, un autoturism de culoare roşie, care având aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu, circula în direcția străzii Budiului din Târgu-Mureș.

Poliţiştii au solicitat în repetate rânduri oprirea regulamentară a acestuia, însă, conducătorul autoturismului nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea lui şi, nereuşindu-se oprirea acestuia, a fost dat în consemn. “Ulterior, în jurul orelor 4.00, conducătorul auto a abandonat autoturismul pe strada Somnului, iar pe strada Belşugului, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto cât şi a pasagerilor din autoturism. Conducătorul auto este un tânăr de 27 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş, care nu posedă permis de conducere”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Procedând la verificarea documentelor s-a constatat faptul ca autorizaţia de circulație provizorie este expirată, motiv pentru care i-a fost ridicată, împreună cu plăcuţele cu numărul de înmatriculare. “Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la UPU SMURD Târgu-Mureş, de către echipajul mobil de jandarmi. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere , conducerea unui autovehicul neînmatriculat, şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. Faţă de tânărul de 27 de ani, poliţiştii Biroului Rutier au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore”, se menţionează în comunicat.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE