Home / Administratie / Varo Levente (Papiu Ilarian), jurământ pentru al şaselea mandat

Varo Levente (Papiu Ilarian), jurământ pentru al şaselea mandat

Distribuie

papiu ilarianPrimarul reales al comunei Papiu Ilarian, Varo Levente (UDMR), a depus jurământul pentru mandatul 2016-2020, cu ocazia şedinţei festive de constituire a Consiliului Local Papiu Ilarian, eveniment care a avut loc miercuri, 29 iunie.

Cu acest prilej festiv, Varo Levente a adresat un scurt mesaj locuitorilor comunei, precum şi noii echipe a Consiliului Local din Papiu Ilarian. “Este o zi deosebită din viața mea, aceea de a depune al șaselea jurământ solemn care mă onorează foarte mult. Totodată, mă oblig de a le acorda o atenție deosebită cetățenilor mei pe care îi  iubesc, și mă voi strădui să nu îi dezamăgesc. Consilierilor locali și colegilor mei le doresc multă sănătate și de asemenea o colaborare bună și colegialitate deosebită”, a transmis Varo Levente.

Pentru mandatul 2016-2020, Consiliul Local al comunei Papiu Ilarian are următoarea componenţă: 4 consilieri UDMR (Adorjan Francisc, Echard Sandor, Fekete Eugen Tibor, Kis Istvan), 2 consilieri PSD (Aurel Ivan, Vasile Pal), şi câte un consilier de la UNPR (Molnar Marton), PNL (Mate Zoltan) şi PP-MT (Szanto Ioan-Atila).

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.