Home / Eveniment / Polițiștii rutieri, acțiuni pentru combaterea accidentelor

Polițiștii rutieri, acțiuni pentru combaterea accidentelor

Distribuie

Poliţia rutieră acţionează pentru salvarea de vieţi şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în urma acţiunilor desfăşurate vineri, 1 iulie, poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 45 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au sancţionat 17 pietoni, care nu au respectat normele în vigoare. Astfel, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză şi combaterea principalele cauze generatoare de accidente rutiere. În activităţile specifice, au fost angrenaţi 25 de poliţişti, dintre care 16 din structurile de poliţie rutieră, care au acţionat cu 8 aparate radar. În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 45 de abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere. De asemenea, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice a pietonilor. Totodată, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.