Home / Business / Ce aduce nou Romarta Luxury

Ce aduce nou Romarta Luxury

Distribuie

Unul dintre cele mai atractive centre de evenimente din județ, Romarta Luxury Events, este la dispoziția publicului, de câteva zile, cu oferte extrem de tentante. Cei care își doresc evenimente memorabile au aici condiții optime. Mai multe perechi de miri și-au programat deja nunțile în acest nou centru.
Romarta Luxury Events este noua atracție a orașului în materie de centre de evenimente. Sala, amenajată în Complexul Romarta One, din Piața Vicoriei, se întinde pe o suprafață de aproximativ 800 de metri și are o capacitate de 400 de locuri. Mihaela Negrea, manager al complexului Romarta One, spune că noul centru va putea găzdui evenimente frumoase, de mare anvergură, cum ar fi nunțile, dar și recepții buisness sau orice alt tip de eveniment:
„Restaurantul a fost amenajat la cele mai ridicate standarde de calitate și design, cu o arhitectură barocă, de lux. Musafirii noștri vor avea la dispoziție produse și servicii de top și o priveliște frumoasă spre zona veche a centrului. Suntem siguri că realizarea noastră va fi bine primită de publicul târgumureșean, unul care a apreciat investițiile făcute până acum sub brandul Casa Mureșană”, a precizat Mihaela Negrea.  Aproximativ 400 de mureșeni s-au convins deja de facilitățile noului centru Romarta Luxury. La sfârșitul lunii trecute a avut loc aici petrecerea inaugurală. Un „FESTIN CULINAR”, pregătit de MasterChef Constantin Eremia și Ștefan Szekeres și programul muzical asigurat de Aurel Tămaș & Band, Leontina Pop, Florin Vos, Gentiana, Sorin Pantea și Formația Transilvania, Leslie Jaymes și Taraful Casa Mureșană, toate sub bagheta prezentatorului Florin Săliștean, au fost ingredintele unui regal de excepție, care s-a prelungit până târziu în noapte. Musafirii au apreciat frumusețea noii săli Romarta Luxury, s-au bucurat de vinurile bune, de preparatele culinare unice și de atmosfera memorabilă creată de artiștii invitați. (F.M.S.)1

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.