Home / Sanatate / Poliţistul împuşcat la Bistrița a fost operat la Spitalul de Urgență din Târgu-Mureș

Poliţistul împuşcat la Bistrița a fost operat la Spitalul de Urgență din Târgu-Mureș

Distribuie

Poliţistul împuşcat în urmă cu o zi de către presupusul autor al jafului de la o bancă din municipiul Bistriţa a fost operat la Secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş, având o plagă împuşcată şi o fractură de umăr, relatează AGERPRES.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu- Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat miercuri, 13 iulie, pentru AGERPRES, că poliţistul a ajuns la spital în urmă cu o seară, a fost operat, iar în acest moment este stabil şi va sta internat încă cel puţin 10 zile.
Presupusul autor al jafului armat comis în data de 5 iulie la o bancă din Bistriţa a fost reţinut, marţi după-amiază, în urma unei descinderi a poliţiştilor în cartierul Subcetate din municipiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandra Vereşezan, înainte de a fi reţinut bărbatul a tras cu o armă asupra oamenilor legii şi a rănit un poliţist în braţ. Bărbatul, care a fost la rândul său rănit în urma schimbului de focuri cu poliţiştii, a fost externat marţi seara din Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, potrivit unui comunicat de presă remis de unitatea medicală.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.