Târgumureșenii, invitați la o ”Nostalgie de vară” Life style
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 3092 Vizualizări

Târgumureșenii, invitați la o ”Nostalgie de vară”

Îndrăgita „Grădină de vară” din centrul municipiului Târgu Mureș și-a redeschis porțile marți, 5 iulie, sub un nou concept și o nouă denumire. „Vinovatul” este aceeaşi persoană care, de-a lungul timpului a adus pe piaţa târgumureşeană brandurile: „Leo”, „Dublin”, „Panda”, „Zebra”, „4 Leaf Irish Pub”. Localul și-a schimbat imaginea în bine față de anii precedenți, respectând contextul istoric al anilor ’80, atât prin mobilier, cât și prin meniurile existente. Mai multe amănunte despre acest subiect le primiți de la Brand managerul acesteia, Adrian Dascăl.

Reporter: Ce a determinat schimbarea denumirii localului și ce semnificație are aceasta?

Adrian Dascăl: „Nostalgia” a readus acele elemente din perioada anilor 80, mobilierul de metal specific teraselor din anii ’80, s-a suplimentat partea de vegetație și s-a recreat Gradina de Vară în adevăratul sens al cuvântului, oferind astfel o oază de liniște, vegetație abundentă și stare de bine, în mijlocul unui oraș care devine din ce în ce mai trepidant, unde terasele sunt invadate de zgomot, gaze de eșapament și agitația cotidiană.

Rep.: Ce aduce nou acest concept?

A.D.: Respect pentru clienţii noştri. În acest sens s-a creat o bucătărie la vedere, întrucât considerăm a fi o prioritate siguranța clientului în ceea ce privește modul de preparare a produselor noastre și al creării acelei legături bune între bucătar și client. Am optat pentru o bucătărie relativ simplă, adaptată unui meniu de vară. Am construit un cuptor de pizza pe lemne, dorind să oferim cea mai bună pizza din oraș, un grătar pe cărbuni unde preparăm celebrii mici, Irish ribs-ul, produsul care ne-a făcut celebri în oraș și nu numai, datorită modalității de preparare a coastelor băițuite în bere Guinness, miere și alte ingrediente. Deși am optat pentru un meniu cu produse simple, fără fonfleuri, fără termeni gen ”fine dining”, destructurat, restructurat, reinventat, folosim totuși o tehnică nouă și anume: Sous-vide, prin care oferim mai multă frăgezime și savoare produselor.

Cel mai important element, în acest concept, îl reprezintă forţa umană, echipa inimoasă de veterani a firmei noastre, dar si juniorii-elevi care au absolvit clasa a XI-a şi lucrează pe sezon. Facem instruire intensivă şi le place atât lor, cât şi clienţilor. Au înţeles cele două principii pe care ne-am construit businessul de-a lungul timpului: „Clientul Nostru, Musafirul Nostru” şi „Clientul are întotdeauna dreptate”. Pentru că numai clienţii sunt cei care validează tot efortul nostru şi noi le mulțumim pentru acest lucru.

Rep.: Am vorbit despre produsele pe care dumneavoastră le pregătiți în bucătărie. Ce noutate este în ceea ce privesc băuturile?

A.D.: În legătură cu produsele putem spune că ne-am permis „aroganța” de a oferi clienților noștri 10 feluri de bere la halbă și peste 30 de tipuri de bere la sticlă. Dorim mulțumirea clienților care ne calcă pragul și în acest sens oferim nu doar produse, ci și stare de bine. În acest sens dorim să amenajăm o parte a terasei ca loc de joacă pentru copii, întrucât confortul pe care îl avem de oferit să se simtă din plin.

Rep.: Ce așteptări aveți pentru acest sezon?

A.D.: Dorim sa redăm târgumureșenilor un loc cu amintiri plăcute și dulci nostalgii, în care să nu bubuie muzica ci doar susurul plăcut al conversațiilor și clinchetul paharelor de bere. Îi invit cu această ocazie să ne calce pragul, să guste din mâncare și băuturile noastre, pentru că această terasă a fost făcută pentru ei, din dragoste pentru acest oraș și pentru locuitorii săi.

Aşteptăm să primim zâmbetul de mulţumire al clienţilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE