Stand-Up comedy pentru toți la The One Life style
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Stand-Up comedy pentru toți la The One

KODAK Digital Still Camera

Prima ediție a Festivalului Național de Stand-Up Comedy: „Stand-Up pentru toți” s-a desfășurat, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 20.00, în clubul The One, de la Romarta. Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor de peste 18 ani, care abordează și susțin acest gen de spectacole.

Ce s-a întâmplat
Sâmbătă a avut loc etapa de prezentare a participanților. Aceștia și-au susținut cauza, în fața publicului, încercând să-i facă să râdă pe cei prezenți, pentru a le smulge votul, pentru că spectatorii au stabilit, prin vot, finaliștii. Au fost opt participanți care au venit din Iași, Cluj-Napoca, București și din Republica Moldova. Duminică, cei care s-au clasat pe primele trei locuri, Claudiu Popa, Darius Cîmpean și Calita Ana-Maria (câștigătoarea concursului), au fost premiați și au ținut câte un spectacol de 20-30 de minute. Finalul i-a aparținut lui Adi Bobo, cel care a fost și moderatorul evenimentului. Festivalul de Stan-Up Comedy a fost organizat de SmartStudent, în colaborare cu Azomures S.A., DJST Mureș, Club The One, Casa Mureșană și Atelierul de Cafea.

„A fost foarte mișto”
Așa au spus și concurenții și organizatorii și așa spun și eu, chiar dacă am ratat seara de sâmbătă, când, toată lumea a spus că a fost mai fain decât duminică. „Participanții ne-au spus că s-au simțit foarte bine. Au fost încântați că i-am scos sâmbătă seară la pizza și, apoi, duminică, la un grătar, pentru că așa au avut ocazia să vorbească și să se cunoască mai bine. Următoarea ediție o vom organiza la anul, undeva prin mai sau prin septembrie-octombrie”, a spus Ionuț Onișor, vicepreședinte SmartStudent.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE