Home / Sport / Trei medalii pentru canotorii juniori mureșeni la Naționale

Trei medalii pentru canotorii juniori mureșeni la Naționale

Distribuie

Canotorii Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș s-au întors de la Campionatele Naţionale pentru juniori, desfăşurate pe lacul Dorobanţi, de lângă Iaşi la sfârşitul săptămânii trecute cu trei medalii, două de argint și una de bronz, precum și și două locuri 4. Performerul lotului pregătit de antrenoarea Claudia Balint a fost același Constantin Cristian Hîrgău, care își aducea în urmă cu doar o săptămână contribuția la medalia de argint cucerită în Lituania cu ambarcațiunea de 4 rame a României în cadrul Campionatelor Europene pentru juniori. Acesta a devenit la competiția la care au participat 22 de cluburi din ţară, cu 270 de sportivi la start, vicecampion național în proba de simplu a juniorilor I și a câștigat a doua medalie de argint alături de colegul său, Viorel Daniel Iclănzan, în proba de dublu rame, la aceeași categorie.

canotaj 2Medalia de bronz a fost câştigată de ambarcațiunea de simplu a junioarelor I în care s-a aflat Alexandra Gorea.

Fără a reuși o clasare pe podium au fost alte două două bărci ale clubului mureșean, ambele clasate pe ocul 4. Aproape de o medalie a fost cea de patru rame cu cârmaci masculin, alcătuită din Dorin Rad, Kali Arnold, Andrei Oltean, Paul Covrig şi cârmaciul Bartha Vlad şi cel feminin de dublu vâsle al junioarelor III, formată din Ancuţa Ungurean şi Roxana Haja.
La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 21-22 iulie, tot la Iaşi, va avea loc Cupa Federaţiei Române de Canotaj, o competiţie care constituie totodată o selecţie pentru loturile naţionale de juniori. La aceste întreceri clubul mureșean va fi reprezentat de trei sportivi care aspiră la un loc în lotul național de juniori. Aceștia sunt Dorin Rad, Andrei Oltean şi Kali Arnold.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.