Alimente care te ajută să slăbești vara Life style
  • teodora.mindru
  • 1 comentarii
  • 413 Vizualizări

Alimente care te ajută să slăbești vara

Iată ce recomandă One.ro:
Pepene. Delicios şi plin de apă, acest fruct este perfect pentru a combate setea în zilele toride de vară. Este o sursă de hidratare datorită consistenţei enorme de apă. Pe lângă faptul că poate fi consumat ca gustare, mai poate fi folosit şi pentru crearea unor cocktail-uri răcoritoare.
Creveţi. Dacă nu consume destule proteine într-o zi, cu siguranţă te vei simţi înfometată aşa că, poţi opta pentru o porţie de creveţi. Aceştia sunt o sursă bogată în proteine şi, pe lângă asta, sunt foarte uşori şi răcoritori pentru zilele sau serile de vară.
Roşii. La fel ca în cazul pepenelui, roşiile sunt bogate în apă şi licopen. De asemenea, conţine şi potasium care, ajută la menţinerea echilibrului de fluide în corp.
Dovlecel. Perfect pentru sezonul cald, dovlecelul este un pachet de fibre are te poate ajuta să rezişti fără vreo gustare între mese. De asemenea, conţin o cantitate ridicată de apă.
Lămâi şi limete. Ambele fac parte din familia citricelor şi pot da gust mâncărurilor şi băuturilor fără să aibă tone de calorii. Atunci când vorbim de curele de slăbit, corpul are nevoie de foarte multe fibre, proteine şi arome, primele două încercând să te menţină sătulă, iar aromele să-ţi ofere un gust plăcut pentru a putea consuma fibrele şi proteinele.
Fructe şi ierburi infuzate în apă. Poţi face diferite combinaţii, în funcţie de gusturile pe care le ai. De exemplu, poţi adăuga într-o sticlă cu apă bucăţi de lămâi şi mentă sau mure şi căpşune. Aspectul este unul fancy şi, totodată, te va motiva să rămâi hidratată.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE