ASA cedează primul joc din noua ediție și rămâne cu -6 Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

ASA cedează primul joc din noua ediție și rămâne cu -6

În prima etapă a noului sezon din Liga 1 de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut sâmbătă seara cu scorul de 1-2, în deplasare la Mediaș, în fața noii promovate Gaz Metan din localitate. Gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin Llullaku, Robert Candrea a egalat pentru ASA în minutul 42, iar Axente a înscris golul victoriei în minutul 62. Partida a fost una cu puține faze de poartă, cu o primă repriză în care gazdele au înscris practic fără nicio ocazie clară la poarta lui Stăncioiu, iar ASA a egalat la finalul reprizei la prima acțiune periculoasă în careul medieșenilor. Echipa lui Dario Bonetti a stat bine în teren, a avut în primele minute o posesie superioară, dar acțiunile s-au oprit în preajma careului advers. De partea celalată, Gaz Metan a controlat repriza, dar fără a periclita poarta, cu câteva șuturi slabe de la distanță, fără emoții pentru portarul mureșenilor. Golul a venit în urma unui penalty foarte ușor acordat de centralul Alexandru Tudor, în urma unui duel aerian la 14 metri dintre Candrea și Susnjar, fază în urma căreia în niciun campionat important nu se acordă lovituri de pedeapsă. Stăncioiu a respins în prima fază șutul lui Llullaku, dar acesta a trimis apoi în poartă. La prima acțiune periculoasă la poarta lui Pleșca, primul corner în favoarea ASA, executat de Borza, Candrea a venit din spate și a reluat cu stângul cu transversală din interiorul careului mic, de lângă Zicu.

 

Învinși la faze fixe, bară la final

La pauză Bonetti a efectuat deja două schimbări și mureșenii păreau hotărâți să plece cu cel puțin un punct. Acțiunile nu s-au legat însă și a rezultat un joc de angajament, în care niciuna din echipe nu a reușit să-și creeze ocazii clare. Pericolul principal la poarta lui Stăncioiu a fost fostul coechipier, Mircea Axente, care s-a zbătut mult în fața unei apărări bine așezate, dar cu unele erori la marcaj, cele care au și dus la primirea golului înfrângerii. Acesta a venit în urma unei noi faze fixe, după ce noul intrat la mureșeni, Hamed a trimis un voleu din careu puțin peste poartă. La o lovitură liberă, nemarcat în careu, Susnjar a trimis cu capul, Stăncioiu a respins în bară, dar Axente, singur în careul mic a reluat cu capul în poartă. În continuare s-a jucat pe contre, dar ocaziile au lipsit. Cea mai mare i-a aparținut lui Zicu în primul minut de prelungiri, dar mingea trimisă din lovitură liberă a întâlnit stâlpul porții.

Este o înfrângere oarecum nemeritată după aspectul jocului a echipei lui Bonetti, dar echipa a arătat că-i lipsește omogenitatea, cu un lot încropit în grabă și fără o pregătire corespunzătoare.

Acesta a folosit următorul lot: Stăncioiu- G. Matei, Dobrosavlevici, Cordoș, Bucur (46 Kuku), Candrea (46 Y. Hamed), Ursu (85 Feketics), Fl. Andre, E. Dică, Borza, Zicu.

La Gaz Metan Cristian Pustai i-a folosit pe: Pleșca- Crețu, Cristea, R. Zaharia, Trtovac (58 Eric), Buzean, Munteanu (87 Al. Zaharia), Susnjar, Llullaku, Axente, Gavra (69 Danci).

Foto: Digisport

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE