Together Dance se impune cu „Pirații din Caraibe” și pe Litoral Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 693 Vizualizări

Together Dance se impune cu „Pirații din Caraibe” și pe Litoral

Echipa de dans a Clubului Sportiv Together Dance Târgu-Mureș a obținut succese remarcabile în cadrul unui festival internațional de dans organizat în aceste zile de Asociația Sportivă „Sportul pentru Toți” Buzău și Primăria Năvodari, „Dance Art Open”, în localitatea constănțeană. Cele 17 fete componente ale lotului deplasat de antrenoarea Tunde Pasztor și-au sacrificat primele zile de vacanță cu antrenamente zilnice, ca de obicei înainte de o competiție, grupa de performanță a cubului cuprinzând fetițe cu vârsta între 8 și 14 ani. Rezultatele obținute au fost pe măsură. Din cele 5 dansuri prezentate la diferite secțiuni, mureșencele au ocupat 4 locul 1 și un loc II. Tematica și coregrafia au fost alese după teme de succes, alegerea dovedindu-se una foarte inspirată. Pe tematicile „Pirații din Caraibe” s-au obținut cele 4 locuri I, locuri I la individual pentru Monica Elena Duca și Vivien Ionescu, același loc și la Duo, prin Vivien și Ariana Ionescu. Pe coregrafia „Arabescu” s-a obținut locul 2.
Vacanța activă continuă

După un scurt răgaz de la revenirea în Târgu-Mureș, de luni echipa își reia antrenamentele acasă, deoarece le așteaptă din 1 septembrie un sezon plin, adică pentru ele sezonul continuă. Se anunță o participare de excepție, fiind invitate la emisiunea „Next Star” de la Antena 1,  unde vor filma în luna septembrie una dintre cele mai complexe coregrafii, care a trezit interesul producătorilor emisiunii prin evoluția cu „Pirații din Caraibe”, cu care au câștigat în luna aprilie a acestui an titlul național la secțiunea Showdance juniori. După această „reprezentație”, în luna noiembrie urmează să plece în Germania, unde vor participa la Campionatul European de Showdance, unde s-au calificat în urma întrecerilor naționale. Competițiile majore vor continua la începutul anului viitor. În 22 februarie, în funcție de posibilitățile financiare, ar urma participarea la un alt concurs internațional de valoare în această disciplină, Dance Open, la Viena.

Sunt rezultate impresionante obținute de niște fetițe de 11 ani, vârsta pe care o au majoritatea componentelor echipei, câteva dintre ele fiind chiar de doar 7-8 anișori.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE