Home / Primaria Targu Mures / Parcurile de joacă din Târgu-Mureş au intrat în reabilitare

Parcurile de joacă din Târgu-Mureş au intrat în reabilitare

Distribuie

111Parcurile de joacă de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, aflat la ieşirea din oraş, precum şi spaţiile de joacă de pe strada Armoniei şi Rodniciei vor fi reabilitate, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

În această perioadă se vor monta piese noi de mobilier de joacă, obiectele vechi vor fi reparate, iar elementele de siguranţă de la fiecare loc de joacă vor fi verificate pentru evitarea accidentelor. „Parcul de pe Bulevardul 1 Decembrie va fi recondiţionat în totalitate, cu alei, platforme şi împrejmuit cu gard pentru siguranţa celor mici. Parcul de pe strada Armoniei va avea un foişor şi obiecte noi de joacă. Preconizăm că până la sfârşitul verii, toate locurile de joacă din cartierul Tudor vor fi reabilitate. În luna mai şi iunie, au fost făcute reparatii capitale la parcurile din cartierele Mureşeni şi Unirii, parcul Diamant, Fortuna şi Parcul Albastru de pe Bulevardul Pandurilor. Observăm din păcate că multe dintre parcurile reparate au fost deja devastate, motiv pentru care facem un apel către cei cu astfel de intenţii să respecte oraşul şi spaţiile publice pentru a nu crea neplăceri. De asemenea, rugăm  locuitorii care observă persoane care vandalizează locurile de joacă să sesizeze de urgenţă Poliţia Locală prin dispeceratul de urgenţă”, se menţionează în comunicat.

113

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.