Home / Business / EUROMASTER a deschis la Târgu-Mureș două noi puncte de lucru în sistem de franciză prin EUROMASTER DR.WHEEL

EUROMASTER a deschis la Târgu-Mureș două noi puncte de lucru în sistem de franciză prin EUROMASTER DR.WHEEL

Distribuie

EUROMASTER, reţeaua specializată la nivel european în distribuţia anvelopelor şi întreţinerea autovehiculelor, a deschis  la Târgu-Mureș două noi puncte de lucru în sistem de franciză – EUROMASTER DR.WHEEL, specializat în vânzări de anvelope şi servicii de mecanică pentru autoturisme, 4×4, camionete și camioane.

DSC_3676

Prin deschiderea noilor sucursale în Târgu-Mureș, pe str.Tisei nr.21 și pe str.Paul Chinezu nr.10, Euromaster Dr.Wheel va aduce expertiza sa în domeniul anvelopelor mai aproape de clienţii din centrul României.

EUROMASTER îşi doreşte să dezvolte în România reţeaua în sistem de franciză, prin puncte de lucru plasate în apropierea clienţilor şi prin servicii de calitate la cel mai înalt standard pe care reţeaua îl oferă de peste 20 de ani în Europa.

DSC_4091

Punctele de lucru în sistem de franciză beneficiază de aceleaşi instrumente, aceleaşi metode de vânzare şi de lucru ca cele ale reţelei EUROMASTER la nivel European, dar şi de notorietatea şi cunoştinţele reţelei.

DSC_4060

În plus, EUROMASTER Dr.Wheel are acces şi la multiplele acţiuni promoţionale şi iniţiative lansate de reţea, iar în funcţie de zona geografică şi specificul activităţii, acesta poate profita de contractele clienţilor naţionali şi internaţionali ai reţelei.

DSC_3790

Reţeaua EUROMASTER

Reţeaua EUROMASTER a fost înfiinţată în 1992 şi este parte a Grupului Michelin. În 2007 a fost lansat la nivel European Programul de Parteneriat Michelin: o abordare orientată către dezvoltarea profesionalismului specialiştilor în anvelope. În 2008 Michelin a mandatat EUROMASTER să dezvolte un concept inovator de Program de Parteneriat, FRANCIZA EUROMASTER,franciza care are în prezent peste 900 de puncte de lucru.

DSC_3871

Reţeaua EUROMASTER din România deţine 36 puncte de lucru la nivel naţional din care 21 în regim de franciză. Reţeaua este specializată în distribuţia şi întreţinerea anvelopelor destinate vehiculelor grele şi vehiculelor uşoare si, odata cu deschiderea primului punct de lucru în sistem de franciză, EUROMASTER oferă clienţilor săi si servicii de mentenanţă auto aferente roţilor (montare, demontare, echilibrare, recanelare, permutare etc.), revizii auto (ulei,filtre), sistem de frânare (plâcuţe, discuri), amortizoare etc.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.