Campania „10 pentru siguranţă!”, a doua ediție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Campania „10 pentru siguranţă!”, a doua ediție

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş reia Campania „10 pentru siguranţă!” în cadrul celei de-a doua ediţii ce are ca scop reamintirea unor măsuri pentru siguranţa copiilor, a familiei.

În următoarele 10 zile (4-13 august) Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş va aduce în atenţia mureşenilor 10 sfaturi pentru ca familiile din comunitatea noastră să primească nota 10 la lecţia siguranţei.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, activităţile vor demara în Tîrgu Mureş şi vor continua şi în alte oraşe din judeţ, urmând să fie distribuiţi, cu sprijinul mass-media şi al reţelelor de socializare online, fluturaşii realizaţi pentru susţinerea campaniei.

Poliţiştii vor merge zilnic, alături de colaboratorii  săi, în principal în intervalul orar 1000 – 1200,  în parcuri sau locuri de joacă, vor sta de vorbă cu copii şi părinţi, iar în presă şi în mediul online se vor posta recomandări pe subiectul campaniei.

Implicarea oricărui cetățean

Oricare cetățean este invitat să se implice, cel puţin prin a împărtăşi încă unei persoane informaţiile primite, prin distribuire în mediul online sau prin completarea cu alte informaţii, articole sau experienţe utile.

”Pentru ca siguranţa familiei presupune mai multe paliere de discuţii, avem şi de această dată alături de noi specialişti în consilierea părinţilor şi copiilor, Organizaţia Salvaţi Copiii – filiala Mureş, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, dar şi în relaţiile de familie, Centrul de prevenire, monitorizare şi combatere a violenţei în familie din cadrul I.E.E.S.R. Tîrgu Mureş. În activitatea de diseminare a informaţiilor vom fi sprijiniţi de mass media, poliţişti locali şi voluntari” ne informează Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al IPJMureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE