ASA, surclasată pe teren propriu de Poli Iași FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

ASA, surclasată pe teren propriu de Poli Iași

În etapa a III-a din Liga I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut și al patrulea meci oficial al sezonului, al treilea din campionat, 0-3 pe teren propriu cu CSM Poli Iași. Toate cele trei goluri au fost înscrise în prima repriză, prin Lukács Böle (min. 16), Andrei Cristea (35) și Târșă (43). Debutul partidei a fost relativ echilibrat, chiar cu posesie superioară a mureșenilor în primele minute. Primele șuturi spre poartă au fost expediate însă de ieșeni, prin Mihalache și Böle. Oaspeții au pus încet stăpânire pe joc, omogenitatea și valoarea lotului fiind capitole net în favoarea lor. În minutul 16 au interceptat la mijlocul terenului o minge, jucătorul maghiar al ieșenilor a primit o pasă în adâncime, la limita ofsaidului, a pătruns în careu pe lângă apărători și a trimis în plasă pe lângă Stăncioiu.

La 0-1, în minutul 20 juniorul Hamed a fost foarte aproape de egalare. La un corner executat de Dică, Kuku a ratat reluarea, dar șutul lui Hamed de la marginea careului mare a ocolit de puțin vinclul porții lui Grahovac. Ieșenii au pus stăpânire pe joc și au avut în continuare inițiativa. În minutul 35 Poli își dublează avantajul prin Cristea, care a trimis din careu în colțul porții după ce apărătorii mureșenilor s-au încurcat reciproc. ASA a încercat revenirea, dar bagajul tehnic al multor jucători neexperimantați a lăsat de dorit și fazele periculoase la poarta lui Grahovac au lipsit cu desăvârșire. Mai mult, o nouă minge pierdută la centru terenului i-a prins descoperiți în apărare și Târșă a înscris golul trei înainte de pauză, la o fază la care gazdele s-au oprit invocând ofsaid.

 

Replică modestă și după pauză

De la vestiare echipa lui Dario Bonetti a revenit cu două modificări, care au impus și mai multe mutări pe posturi. Marius Constantin a acuzat în contractură musculară și în centrul apărării a trecut Candrea, locul acesta pe dreapta a fost luat de Dobrosavlevici, iar pe stânga a intrat Bucur. De asemenea, Hamed a lăsat locul mijlocașului ofensiv Octavian Deaconu, debutant în Liga I, în vârstă de 19 ani, care în ultimii ani a evoluat la echipele de tineret ale formațiilor Feyenoord Rotterdam, Twente Enschede și Heracles Almelo. Aceste mutări nu au adus nimic nou și a rezultat un joc de uzură, în care ieșenii, mulțumiți de rezultat, s-au mulțumit cu posesia, în timp ce mureșenii nu au reușit decât rareori să aibă mingea, fără a pune în schimb în pericol poarta adversă. ASA rămâne la cota minus 6 după trei etape și fără antrenor înaintea altor două deplasări în următoarea săptămână: miercuri, de la ora 16.30, la Mediaș, cu Gaz Metan, în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast și duminică, la Ovidiu, cu Viitorul Consatnța, în etapa a IV-a a Ligii I.

Au evoluat formațiile:

ASA: Stăncioiu- Candrea, Cordoș, M. Constantin (’46 Bucur), Dobrosavlevici, E. Dică, Kuku, Feketics, Zicu (’85 Petra), Y. Hamed (’46 Deaconu), Alex. Ioniță

CSM Poli:  Grahovac– Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu, Bole, Mitic, Târşă (’76 Chelaru), Ciucur, V. Gheorghe (’86 Piccioni), Cristea (’67 D. Roman)

stire napoliNapoli: „Am știut gestiona bine situația”

Mulțumit de rezultatul meciului, antrenorul echipei de fotbal CSM Poli Iași, Nicollo Napoli și-a felicitat elevii pentru a doua victorie din noua ediție și a recunoscut că echipa sa a profitat de situația dificilă în care se află clubul mureșean. „Îmi felicit băieții pentru modul serios în care au abordat partida. Știam că ASA se află într-o situație foarte delicată, cu un lot incomplet, cu mulți tineri fără experiență, din care și lipsesc câțiva jucători importanți și cu o penalizare de 6 puncte. Mai știam și că Dario Bonetti urmează să părăsească echipa, vorbisem cu o zi înainte cu el și mi-a spus că nu poate continua, deoarece nu are un lot competitiv. Noi am știut să gestionăm bine situația și am obținut alte trei puncte importante consider eu, în fața unei echipe care pe parcurs poate deveni un adversar incomod pentru viitoarele echipe pe care le va întâlni”, a declarat la finalul meciului fostul coechipier de la Juventus Torino al lui Dario Bonetti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE