Home / Invatamant / Locuri bugetate disponibile la Universitatea de Arte Târgu-Mureș
Admitere UAT

Locuri bugetate disponibile la Universitatea de Arte Târgu-Mureș

Distribuie

Universitatea de Arte Targu-Mures

Universitatea de Arte Târgu-Mureș organizează a doua sesiune de admitere în septembrie 2016. Această etapă a concursurilor de admitere se va desfășura după următorul program: înscrierile vor avea loc între 12 și 17 septembrie, iar examenele – între 19 și 24 septembrie, atât pentru licență cât și pentru masterat.

Multe locuri la buget neocupate în iulie

Singura specialitate la care au fost ocupate toate locurile în urma examenelor de admitere din iulie a fost „Arta spectacolului – actorie”, studii universitare de licență. În cadrul Facultății de Arte în limba română, studii de licență, mai sunt locuri disponibile la specializările: Artele spectacolului – regie, 3 locuri la buget și 2 locuri la taxă; Artele spectacolului – coregrafie, 3 locuri la buget și 7 cu taxă; Teatrologie (jurnalism teatral): 5 locuri bugetate și 7 cu taxă; Pedagogie muzicală: 3 locuri la buget și 5 cu taxă și la specializarea Comunicare audiovizuală – scenaristică, publicitate media mai sunt 7 locuri bugetate și 5 în regim cu taxă. La Facultatea de Arte în limba maghiară, la nivel de licență, va fi scos la concurs un singur loc bugetat la specializarea Teatrologie, dar mai sunt locuri cu taxă la celelalte specializări.

Locuri bugetate și la master

În ceea ce privește studiile universitare de masterat situația este asemănătoare. Facultatea de Arte în limba română va scoate la concurs: 3 locuri bugetate și 4 locuri cu taxă la Arta actorului, 4 locuri bugetate și 4 locuri cu taxă la Arta regizorului; 7 locuri bugetate și 5 locuri cu taxă la Arta aplicată a animației; 3 locuri bugetate și 5 locuri cu taxă la Arta actorului de teatru de animație; 4 locuri bugetate și 4 locuri cu taxă la Educație muzicală contemporană ; 6 locuri bugetate și 5 cu taxă la specializarea Teatrologie – Impresariat artistic. De asemenea, vor fi scoase la concurs și locuri pentru specializările de la secția maghiară; cele mai multe locuri disponibile, pentru masterat, sunt la specializarea Teatrologie – Impresariat artistic, 5 locuri bugetate și 4 cu taxă, și la programul de masterat Concepții muzicale contemporane, unde vor fi scoase la concurs 4 locuri bugetate și 5 în regim cu taxă.

Invitație adresată viitorilor studenți la teatrologie

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș invită elevii și tinerii care nu s-au decis încă în privința studiilor pe care le vor urma să ia în calcul specializarea Teatrologie (jurnalism cultural), pentru studii de licență, și Teatrologie – Impresariat Artistic, pentru studii de masterat. „La Târgu-Mureș, Universitate de Arte oferă competențe în jurnalism, critică teatrală, management și marketing cultural şi în plus, posibilitatea de a activa ca manager cultural, PR, curator, secretar literar sau în administrația publică, studiind la specializarea Teatrologie – Management cultural, Jurnalism teatral şi la Masteratul – Teatrologie – Impresariat Artistic”, precizează Cristian Bojan, responsabil PR & Marketing, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș. „Vrem să te punem pe lista studenţilor noştri. Ce înveți la clasă, pui în aplicare în cele două teatre ale universității, Teatrul Studio și Studio 2.1”, a adăugat Cristian Bojan.

Proiecte internaționale în domeniu

„În palmaresul Universității de Arte din Târgu-Mureș intră cele mai multe proiecte internaționale în domeniu: tabăra de scriere dramatică organizată împreună cu Lark Theatre New York, seminarii de Applied Theatre cu Universitatea de Teatru și Film din Budapesta, Concursul European de Dramaturgie PopDrama, având ca parteneri Universitatea din Wolverhampton – Marea Britanie, Centro Diego Fabbri – Italia și Fundacion Caja Granada – Spania”, a completat responsabilul de PR și Marketing al UAT. Mai multe detalii puteți afla vizitând site-ul www.uat.ro , iar dacă aveți nelămuriri le puteți adresa direct pe mail la adresa uat@uat.ro sau la telefon 0265 266281.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.