Casting pentru obiecte vechi la Teatru 74 Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

Casting pentru obiecte vechi la Teatru 74

Teatru 74Dacă aveți obiecte vechi, care nu vă mai trebuie, uitați-vă peste lista celor de la Teatru 74, s-ar putea să aibă nevoie aceștia de ele pentru scenografia spectacolului „Capu’ de bizon”. Din distribuția spectacolului „Capu’ de bizon”, de David Mamet, în regia lui Theodor Cristian Popescu, fac parte actorii Nicu Mihoc, Theo Marton și Dan Rădulescu

Apel către iubitorii de teatru și nu numai

„Am început deja repetițiile la „Capu’ de bizon’, de David Mamet. Cu această ocazie, facem un apel către cei doritori să ne sprijine în acest proiect teatral. Implicarea voastră ar putea consta în donaţii de diverse obiecte de decor care nu vă mai sunt necesare, dar cu care noi am putea crea spaţiul scenografic”, ne transmit cei din echipa Independent Teatru-Liga & Teatru 74.

Lista cu obiecte căuate

Veioze cu braţ articulat, veioze de birou antichizate; cutii metalice pentru scule, cutii metalice medicale vechi, cutii metalice decorative, cutii pentru bijuterii, cutii decorative din carton; ochelari; telefoane fixe vechi; aparate foto pe film anii 1920-1980; tablouri înrămate sau rame cu dimensiuni pînă la 30×30 cm; radiouri anii 1960-1980; ceasuri de mână, de perete și deşteptătoare; seturi de joc: şah, cărţi de joc, monopoly, poker şi altele (dar nu româneşti), masă pliantă de poker; jucării din lemn, maşinuţe de jucărie (metal sau plastic), păpuşi vechi, marionete, figurine; statuete de orice fel; instrumente muzicale de mici dimensiuni; clasoare cu timbre, monede vechi (numismatică); viniluri cu muzică americană anii 1960-1970; indicatoare şi semne de circulaţie (de preferat englezeşti sau americane); tacâmuri, vaze, farfurii metalice, căni, platouri, tăvi, obiecte din alamă, aluminiu, cositor; efecte militare din orice ţară, de orice fel; brelocuri, magneţi de frigider, suveniruri; fotoliu vechi. „Scenograful nostru, Bogdan Spătaru, poate fi contactat la numărul: 0766618317”, echipa Teatru 74.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE