Machiajul te ajută să scapi de urmele nebronzate de pe corp Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Machiajul te ajută să scapi de urmele nebronzate de pe corp

One.ro punctează câteva trucuri care te vor ajuta să scapi de urmele nebronzate de pe corp cu ajutorul machiajului.
Exfoliază. La fel ca în cazul aplicării fondului de ten pe faţă, machiajul trebuie să fie aplicat pe o piele curată şi fină. Înainte de aplicarea produselor, spală zona respectivă şi exfoliaz-o şi, în felul acesta, machiajul va rezista mult mai mult.
Optează pentru produse waterproof. În special, atunci când dansezi sau faci diferite activităţi, transpiri şi, din această cauză, produsul nu va rezista prea mult timp pe corp şi se va împrăştia pe haine. Alege produse waterproof, fie ele mate sau cremoase şi, în felul acesta, machiajul va rezista întreaga zi pe corp.
Alege nuanţa potrivită. Ideal este să optezi pentru o nuanţă la fel de închisă precum bronzul pe care l-ai căpătat sau chiar mai închisă. În felul acesta, suprafeţele nebronzate vor fi mai pigmentate şi vor ajunge la aceeaşi nuanţă pe care o are pielea în urma bronzului. Înainte de a alege nuanţa pe care o consideri potrivită, testeaz-o.
Foloseşte o pensulă. Deşi cel mai rapid mod de aplicare a produsului este cu mâna, aceasta nu va oferi o acoperire precisă. Tocmai de aceea, este indicat să foloseşti o pensulă sau un burete pentru a plasa produsul în zonele dorite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE